• USD  32,39
  • EURO  34,82
  • BORSA  10.208,65
  • ALTIN  2.402,32
SON DAKİKA

Saray'a CHP’li iddiasına ilişkin Talat Atilla’dan yeni açıklama!

Saray'a CHP’li iddiasına ilişkin Talat Atilla’dan yeni açıklama!

11 Aralık 2019 23:11

Beştepe’ye giden CHP’li iddiasıyla gündeme gelen gazeteci Talat Atilla, CNN Türk canlı yayınında, Ahmet Hakan’ın sorularını yanıtladı.


Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın ortaya attığı 'Beştepe'ye giden CHP'li iddiasının kaynağı Rahmi Turan, CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Talat Atilla, Türkiye'nin gündemini sarsan iddia ile ilgili merak edilen her şeyi Ahmet Hakan'a anlattı.

CHP'Yİ MAHKEMEYE VERECEĞİM

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın " Talat Atilla, senaryosunun sarayda yazıldığı belli olan bu kumpasın bir unsurudur"açıklamasına tepki gösteren Talat Atilla, Öztrak'ın özür dilememesi halinde CHP'yi mahkemeye vereceğini söyledi. Bunun üzerine Ahmet Hakan, "Öztrak da size derse ki; 'Partimizi karıştıran habere kaynaklık ettin. Tabi ki kumpasçı diyeceğim derse ne diyeceksiniz?" diye sordu.

Talat Atilla'nın "Ben ne diyeceğimi biliyorum" demesi üzerine Ahmet Hakan "Bunu kamuoyunun önünde söyleyin." dedi. Ahmet Hakan'ın sözleri üzerine stüdyoda ortam gerilirken, Talat Atilla, "Mahkemedemiyiz şu an. Siz Cumhuriyet Savcısısınız, ben sanık mıyım" diyerek tepki gösterdi.

Talat Atilla, "Size de şimdiye kadar haklı haksız birçok ithamlar yapıldı. Siz de siyasi lince uğramış gazetecilerdensiniz." dedi. Bunun üzerine Ahmet Hakan, "Ben haklıysam. Herhangi bir yanlışım yoksa, lince uğramaya, haksız eleştiriye uğramaya razıyım. Yaptığım işin bunu getirebileceğine inanan bir insanım." dedi.


ahmet hakan, Tarafsız Bölge, Talat Atilla
ÖNCEKİ İşte Davutoğlu’na bu işten vazgeçsin diye giden 7 AKP’li SONRAKİ Muharrem İnce'den son dakika Talat Atilla açıklaması!