• USD  32,30
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.267,09
  • ALTIN  2.416,45
SON DAKİKA

Sedat Şahin'in evinden çıkanlar şaşırttı

Sedat Şahin'in evinden çıkanlar şaşırttı

30 Mayıs 2017 12:11

Polisin,17 Mayıs 2017'de İstanbul Beykoz' da düzenlediği operasyonla yakaladığı organize çete lideri Sedat Şahin, 14 günlük sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, 17 Mayıs’ta Beykoz’da bir villaya düzenlediği operasyonda gözaltına alınan Sedat Şahin ile Halis K. ve Tahir Ç. zırhlı araçla geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye götürüldü. Soruşturmayı yürüten savcılık Şahin ve beraberindekilerin ayrıca ifadelerini almadan tutuklama istemiyle mahkemeye sevketti.

ZIRHLI ARAÇLA ADLİYEYE GÖTÜRÜLDÜ

Vatan Caddesi’nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde 14 günde işlemleri tamamlanan Sedat Şahin, Halis K. ve Tahir Ç. yoğun güvenlik önlemleriyle emniyet otoparkından çıkartıldı. Mavi takım elbise giydiği ve kravat taktığı görülen Şahin, polis ekipleri eşliğinde zırhlı polis aracına bindirildi. Sedat Şahin, Halis K. ve Tahir Ç. emniyetten polis eskortu ile yoğun güvenlik önlemleri altında Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Soruşturmayı yürüten savcılık Şahin ve beraberindekilerin ayrıca ifadelerini almadan tutuklama talebiyle mahkemeye sevketti.


istanbul, çağlayan, sedat şahin, adalet sarayı
ÖNCEKİ Erdoğan AKP grubundan Dünyaya seslendi SONRAKİ Gezi'de çadır yakan polis müdürleri FETÖ'cü çıktı