• USD  32,58
  • EURO  35,00
  • BORSA  9.901,27
  • ALTIN  2.460,38
SON DAKİKA

Şenol Güneş imzayı attı

Şenol Güneş imzayı attı

05 Mart 2017 10:07

Beşiktaş, Şenol Güneş'in sözleşmesini 3 yıl uzattı. Hapoel Beer-Sheva ile oynanan ilk maçın ardından yönetimin teklifini kabul eden hoca, 2020'ye kadar göreve devam edecek.


Beşiktaş'ta "Güneş"li günlere devam! Başkan Fikret Orman'ın uzun yıllar çalışmak istediği Teknik Direktör Şenol Güneş, 3 yıllık yeni mukaveleye imza attı.Kartal, Avrupa Ligi'nde İsrail ekibi Hapoel Beer-Sheva ile deplasmanda oynadığı ilk karşılaşmanın dönüşünde yönetim ve Güneş uçakta mini bir zirve gerçekleştirdi. Ahmet Nur Çebi'nin, "Hocam 3 yıl daha bizimle var mısın?" teklifine tecrübeli teknik adamın "evet" cevabı verdiği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ TARİHİNE GEÇİYOR
Yöneticilerle Nevzat Demir Tesisleri'ne gelen Şenol Güneş, senelik 1.5 milyon Euro karşılığında 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı.Güneş'e lig şampiyonluğu ve Avrupa Ligi'ndeki başarılara göre bonus da uygulanacak.Tecrübeli teknik adam, 2020'ye kadar görevde kalacak, eğer süresini tamamlarsa siyah beyazlı kulüpte en uzun dönem çalışan hoca olacak.64 yaşındaki Güneş, 4 kez çalıştırdığı Trabzonspor'da 4 sezonun üstünde görev almamıştı. (Sözcü)


şenol güneş, trabzonspor, sezon, hoca, beşiktai
ÖNCEKİ Reina'nın akıbeti belli oldu SONRAKİ Sinan Ogan'a saldıran kişi serbest kaldı