• USD  32,29
  • EURO  35,04
  • BORSA  10.481,84
  • ALTIN  2.475,22
SON DAKİKA

Sol şeritte TIR dehşeti! 7 kişi nasıl sağ çıktı?

Sol şeritte TIR dehşeti! 7 kişi nasıl sağ çıktı?

06 Ağustos 2015 10:56

Bursa’da, önündeki TIR’ı sollamak isterken, arkasından gelen TIR’ın altında kalarak paramparça olan otomobilden 7 kişi sağ çıktı. Yaşanan dehşet anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.


Haberin Videosu İçin Tıklayın

Kaza, 9 Temmuzda Yeni Yalova Yolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, ailesiyle birlikte Bursa’ya gelmekte olan otomobil sürücüsü, önündeki TIR’ı sollamak istedi. Aynanın kör noktasına denk geldiği için arkadan gelen TIR’ı görmeyen şoför, şerit değiştirdi. Bu sırada arkadan gelen TIR’ın önünde sürüklenmeye başlayan otomobil, ortadaki refüjlere çarparak hurda yığınına döndü. Önüne kattığı otomobili orta refüje bırakan TIR’ın gitmesinin ardından, arkadan gelen başka bir araç paramparça olan otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın içerisindeki 3 çocuk 4 yetişkin yola savruldu. Herkesin gözü önünde olan kazada, otomobilden fırlayan 7 kişi burunları bile kanamadan ayağa kalktı.
Yaşanan dehşet verici kazanın ardından paramparça olan otomobilden savrulan 7 kişinin yardımına çevredeki diğer otomobil sürücüleri koştu. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılar hastaneye kaldırılırken, yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Polisin kazayla alakalı soruşturması sürüyor. İHA

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.


haber, haberler, trafik kazası, bursa
ÖNCEKİ İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri SONRAKİ PKK'dan barış açıklaması geldi