• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Son çocuk doktoru da öldü

Son çocuk doktoru da öldü

29 Nisan 2016 10:04

Birleşmiş Milletler'in üst düzey yetkililerinden Jan Egeland, Suriye'nin Halep kentindeki durumu 'felaket' olarak nitelendirdi


Suriye savaş uçakları gece Halep’te, muhaliflerin denetimindeki bölgede bulunan bir hastane ile çevresindeki binaları vurmuştu. Kentte düzenlenen saldırılarda son 24 saatte 50’den fazla kişi ölmüştü. Bazı kaynaklar ise hastane saldırısının Rusya tarafından gerçekleştirildiğini iddia atti ancak Rusya bu iddiaları yalanladı.

Sınır Tanımayan Doktorlar (MSF) örgütünden doktorların da çalıştığı hastanede, aralarında çocuklar ve sağlık personelinin olduğu en az 27 kişi hayatını kaybetmişti.

HALEP’TEKİ SON ÇOCUK DOKTORU DA ÖLDÜBölgede bulunan aktivistler, saldırının rejim uçakları ya da Rus ordusunun gerçekleştirdiğini henüz bilinmediğini belirtti. Reuters’in son dakika olarak geçtiği habere göre, Rusya “Halep’te bir hastane vurduğunu” yalanladı.

Halep’te bir hastaneye yapılan bombardıman saldırısında bölgede çalışan son çocuk doktoru Wasim Muaz’ın da öldüğü haberi gelmişti.


rusya, suriye, halep, bm, jan egeland
ÖNCEKİ Kedi kartı faizleri çıldırdı SONRAKİ Davutoğlu : O sözleri söylemedim