• USD  32,28
  • EURO  34,77
  • BORSA  10.247,75
  • ALTIN  2.398,45
SON DAKİKA

Son yılların en başarılı 7 dizisi

Son yılların en başarılı 7 dizisi

22 Temmuz 2015 21:23

“Önceden kestiremeyeceği kurguları seven izleyiciye” hitap eden bir liste. Taschen yayınevi, televizyon dizilerinin yükselişe geçtiği ve zirve yaptığı dönemlerden en iyilerini perde arkası hikayeleriyle kitaplaştırdı.


Haberin Galerisi İçin Tıklayın

Don Draper, Walter White, Hannah Horvath, Francis Underwood… Her bölüm, her sezon izleyicinin beklentisini artıran, merak duygusunu tetikte tutan televizyon yapımlarının baş karakterleri. Televizyon dizilerini sinema üslubuyla ele alan HBO, ABC, AMC, Netflix gibi yapımların programları televizyon kanallarının yanı sıra internet sayesinde eskisinden çok daha geniş bir kitleye ulaşıyor. İzleyici, tahmin edilemez, şaşırtıcı bölümler; klişe ahlak anlayışından uzak, didaktik bir amaç gütmeyen, gerçek, sarsıcı ya da komik, zekice kurgulanmış diyaloglar, kaliteli görsellikle örülmüş hikayelerin peşinde.

Taschen yayınlarının derlediği ‘Taschens’s Favorite TV Shows’ adlı kitap, The Simpsons’dan House of Cards’a son 25 yılın en iyi televizyon programlarını derledi. Sanat eleştirmeni, küratör, sinema ve sanat tarihi üzerine çeşitli kitap ve makalesi bulunan akademisyen ve yazar Jürgen Müller’in hazırladığı kitap, son zamanların en iyi yapımlarını; senaristleri, oyuncuları, perde arkası detayları ve etkilendikleri unsurlarla ele alıyor. Kimisinin yılmaz takipçisi olduğumuz dizilerin bir kısmı aşağıda; kitapta ayrıca Lost, The Simpsons, Orange Is The New Black, Oz, Twin Peaks, The X-Files, Buffy the Vampire Slayer, Sex and the City, The West Wing, The Office, The Wire, Battlestar Galactica, Louie, Game of Thrones dizilerine yer verilmiş.


haber, haberler, Game of Thrones, yabancı diziler, Lost, The Simpsons, Orange Is The New Black, Oz, Twin Peaks, The X-Files, Buffy the Vampire Slayer, Sex and the City, The West Wing, The Office, The Wire, Battlestar Galactica, Louie, dizi izle
ÖNCEKİ AKP binası önünde korkutan patlama! SONRAKİ Bülent Arınç HDP'ye yüklendi