• USD  32,44
  • EURO  34,75
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.439,48
SON DAKİKA

Survivor'da diskalifiye şoku

Survivor'da diskalifiye şoku

21 Şubat 2018 00:09

Survivor Gamze Aksu hakkında ise Acun Ilıcalı detayları açıkladı. Peki, Survivor 2018'de adaya veda eden ilk isim gönüllüler takımından kim oldu?


Survivor 2018 büyük heyecan sürmeye devam ediyor. Oynanan dokunulmazlık ve ödül oyunlarının ardından bu akşam kritik bir SMS oylaması gerçekleşti. Yapılacak olan SMS oylamasının ardından Survivor 2018'de ilk elenen isim belli oldu. Peki, Survivor 2018'de adaya veda eden ilk isim gönüllüler takımından kim oldu?

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2018'de ilk eleme konseyiyle birlikte elenen isim belli oldu. Büyük heyecanın sürdüğü Survivor'da adaya veda eden isim bu akşam gerçekleşen SMS oylamasıyla birlikte açıklandı. Gönüllüler takımından Marcus, Yağmur ve Cumali arasında gerçekleşen SMS oylamasının ardından Survivor'a veda eden ilk isim Marcus oldu.

ACUN ILICALI: GAMZE SURVİVOR’A DEVAM EDEMEYECEK

Acun: Gamze doktor kontrolündeydi. Doktor Metin Kuş Gamze’nin Survivor’a devam edemeyeceğini söyledi. Şuan da Survivor macerası Gamze için bitti. Önümüzdeki günlerde yeni bir yarışmacı gelecek. Hakan hakkında şuan bilgim yok ileride devam edip edemeyeceği belli olacak. Doktorumuz çok hassas emin olmadığı sürece yarışmacının devam edip edemeyeceğine karar vermiyor. Bir yarışmacı iyi hissetmiyorum derse yarışmaya çıkmaz.


acun ılıcalı, survivor, gamze aksu, marcus, metin kuş
ÖNCEKİ Rusya Türkiye'ye Esad'ı adres gösterdi SONRAKİ BBP'den ittifak açıklaması