• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Tacizciden akılalmaz mini etek savunması

Tacizciden akılalmaz mini etek savunması

22 Aralık 2017 09:32

O tacizciden utanmaz savunma: Mini etekliydi, tahrik oldum


Üniversite öğrencisi bir kızın, kendisine yapılan taciz görüntülerini “tacizcimi arıyorum” diyerek sosyal medyada paylaşmasının ardından yakalanan şüpheli Sertaç Çıtaksevi’nin savunması şaşırttı. Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Çıtaksevi, suçunu kabul ederek, “Mini etekli görünce tahrik oldum, anlık bir olay, kendimi kaybettim, çok pişmanım” dedi.

 Özel ekip kurulmuştu

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre üniversite öğrencisinin “Tacizcimi arıyorum” diyerek taciz anıyla ilgili görüntüleri sosyal medyada paylaşılmasının ardından şüphelinin yakalanması için Ankara Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’nde “özel ekip” kurulmuştu. Yakalanan tacizci Çıtaksevi, emniyetteki ifadesinde, “Görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu belirterek” suçunu itiraf etti. 

 Otobüsten inip takip etmiş

Çıtaksevi, ifadesinde, tacizde bulunduğu kişiyi otobüste indikten sonra takip ettiğini belirterek, “Mini etekli görünce tahrik oldum, kendimi kaybettim. Kendime gelince yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu anladım. Anlık bir olaydı. Çok pişmanım, yaptığımdan utanıyorum” dediği öğrenildi.  Çıtaksevi’nin polisteki sorgusu sırasında “Ne yaptım ben, rezil oldum” diyerek ağladığı bildirildi. Aşçı olduğu ve yakın zamanda işten ayrıldığı belirlenen Çıtaksevi tutuklandı.


ÖNCEKİ Gani Müjde'den dayakçı zabıta müdürüne şok eleştiri SONRAKİ Venezuella Müslüman ülkelere ders verdi