• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Tacizciyi yakalattı final sınavını kaçırdı

Tacizciyi yakalattı final sınavını kaçırdı

26 Aralık 2017 12:56

Tacize sessiz kalmayarak cinayet ve yaralama suçundan aranan H.G.’nin yakalanmasını sağlayan B.A. final sınavını kaçırdı. Rektör devreye girerek öğrenciye kolaylık sağlanmasını istedi.


Tacize sessiz kalmayarak cinayet ve yaralama suçundan aranan H.G.’nin yakalanmasını sağlayan B.A.’nın final sınavını kaçırdığını da öğrenen Prof. Dr. Ünal, ilgili dekanlığa talimat vererek öğrenciye gerekli kolaylığın sağlanmasını istedi.

GEREKEN YAPILACAK

AÜ yetkilileri şu bilgiyi aktardı: “Rektörümüzün talimatı üzerine öğrencimizin sınav durumuyla ilgili gerekli inceleme yapılıyor. Öğrencimiz konuyla ilgili dekanlığa çağrıldı. Yasal mevzuat içinde kendisine her türlü kolaylık sağlanacak.”

NE OLMUŞTU?

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) öğrencisi B.A., kendini bodyguard olarak tanıtan H. tarafından elle tacize uğradığını iddia ederek polise şikayetçi olmuştu. Cinsel taciz ve başkasına ait kimlik bilgilerini kullanma suçundan hakkında işlem yapılan H.G.’nin ayrıca kasten öldürme, hükümlü ve tutuklunun kaçması, basit yaralama suçlarından da arandığı ortaya çıkmıştı.


sınav, final, taciz, öğrenci, rektör, akdeniz
ÖNCEKİ Uğur Yücel'in son hali şaşırttı SONRAKİ Güreş turnuvası diye yurtdışına kaçmaya çalıştı