• USD  32,46
  • EURO  34,76
  • BORSA  10.082,77
  • ALTIN  2.425,14
SON DAKİKA

Taşeron başvurularının takvimi belli oldu

Taşeron başvurularının takvimi belli oldu

27 Ocak 2018 12:32

Geçtiğimiz günlerde tamamlanan taşeron kadro başvurusunun ardından başvuru sonuçları için bekleyişe geçti. Peki taşeron başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte o tarih...


Taşeron işçilere kadro verilmesini sağlayan 696 sayılı KHK'nın yayınlanmasının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı taşeron işçilere kadro başvurusu için yönlendirmiş ve gerekli bilgilendirmeleri yapmıştı. Bu bilgilendirmeler kapsamında taşeron işçiler de kadro başvurularını gerçekleştirdi ve başvuru sonuçlarını beklemeye başladı. Peki taşeron başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte kadro başvuru sonuç tarihi ve taşeron sınavına ilişkin detaylar.

Kadro için yapılan başvuruların sonuçlarının açıklanacağı tarihi araştıran işçiler, internette "taşeron başvuru sonuçları" ve "taşeron kadro sınavı ne zaman?" aramalarını yapmaya başladı.

Taşeron kadro başvuru sonuçlarını gösteren kesin listeler 24 Şubat-2 Mart 2018 tarihleri arasında askıya çıkacak. Listelerin yayımlanmasının ardından taşeron sınavı 3 Mart - 22 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacak.


liste, başvuru, çalışma, tşeron, kado
ÖNCEKİ İki kritik köy ele geçirildi SONRAKİ Bülent Ersoy yoğun bakımda