• USD  32,58
  • EURO  35,03
  • BORSA  9.839,16
  • ALTIN  2.460,44
SON DAKİKA

Tayfun Talipoğlu'nun ani ölümünde büyük şüphe

Tayfun Talipoğlu'nun ani ölümünde büyük şüphe

22 Mart 2017 11:15

Gazeteci Tayfun Talipoğlu'nun kalp krizi sonucu ani ölümü, bir kez daha akıllara zayıflama ilaçlarını getirdi.


Sevilen gazeteci Tayfun Talipoğlu'nun 55 yaşında hayatını kaybetmesi herkesi yasa boğdu. Tayfun Talipoğlu'nun oğlu Candaş Talipoğlu, babasının daha önce iki kez kalbiyle ilgili sağlık sorunu ile karşılaştığını söyledi. Candaş Talipoğlu, "Krizler yakın aralıklarla üst üste geldi. Bünyesi dayanmadı. Arkadaşları kalp masajı yapmışlar ama olmadı" dedi. Bugün ise 'zayıflama kremi' tetiklemiş olabilir mi şüphesi ortaya atıldı.

KESİN SONUÇ OTOPSİDE

Talipoğlu'nun oğlu Candaş Talipoğlu, "Bu geçirdiği üçüncü kalp kriziydi. Daha önce de bu tarz rahatsızlığı olmuştu. Stent takılmıştı. Herhalde yakın aralıklarla üst üste gelince bu sefer bünyesi dayanamadı. Krizler yakın aralıklarla üst üste geldi. Bünyesi dayanmadı. Arkadaşları kalp masajı yapmışlar ama olmadı" dedi. Talipoğlu'nun kesin ölüm nedeni otopsi incelemesiyle ortaya çıkacak. 

Bugün ise bazı internet sitelerinde Tayfun Talipoğlu'nun daha önce zayıflatıcı krem kullandığı yönündeki sözlerine atıf yapılarak 'hızlı kilo kaybı tetiklemiş olabilir mi?' sorusu ortaya atıldı.


otopsi, tayfun talşpoğlu, kalp masajı
ÖNCEKİ İngiltere’den de Türkiye’ye yasak geldi SONRAKİ Ders kitabındaki yatak diyaloğu tepki çekti