• USD  32,27
  • EURO  34,82
  • BORSA  10.269,09
  • ALTIN  2.458,47
SON DAKİKA

Tehdit ve tacizden serbest, Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklu...

Tehdit ve tacizden serbest, Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklu...

02 Ekim 2020 12:48

Gülay Mübarek'i sistematik olarak taciz ve tehdit ettiği halde serbest bırakılan ve arkadaşlık isteğini reddeden Tuğba Keleş'i katleden Erdoğan Küpeli öldü.Küpeli'nin Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklandığı ortaya çıktı.


Hatay'da yaşayan Gülay Mübarek’i 2016 yılında sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit ettiği için gözaltına alınan Erdoğan Küpeli, sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Daha sonra sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli mesajlar paylaştığı saptanan Küpeli tutuklanarak, Kozan Cezaevi'ne koyuldu. Küpeli, yargılandığı davalarda 'tehdit', 'hakaret' ve 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlarından toplam 8 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Tahliye edildikten sonra ilçedeki bir yerel gazetenin dağıtım işinde çalışmaya başlayan Erdoğan Küpeli, dün saat 11.00 sıralarında ilçeye bağlı Tufanpaşa Mahallesi’ndeki markete gelerek, arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt veren kasiyer Tuğba Keleş’i tabancayla başından vurdu. Ardından da aynı tabancayı başına ateşleyerek intihar girişiminde bulundu.

Yogun bakımda tedavi altında olan Küpeli,öldü.


erdoğan, hatay, market, Erdoğan küpeli
ÖNCEKİ Türkiye'nin konuştuğu komşu da virüse yakalandı SONRAKİ Tüm etkinlikler 1 Aralık'a kadar ertelendi