• USD  32,30
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.209,29
  • ALTIN  2.411,07
SON DAKİKA

TSK İçerde ve dışarda vurdu

TSK İçerde ve dışarda vurdu

21 Haziran 2016 10:17

Kuzey Irak'ta; Kandil, Sinat ve Haftanin yurt içinde ise Lice kırsalına hava harekatı düzenlendi. Önceden belirlenen PKK hedeflerine F-16'lar bomba yağdırdı.


Bir süredir devam eden PKK hedeflerine yönelik hava operasyonları sürüyor. TSK'dan yapılan son açıklamada, dün akşam saat 22.00-22.58 saatleri arasında Kandil, Sinat ve Haftanin bölgelerine, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekâtı düzenlendiği duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre; bölgede tespit edilen beş hedefin (BTÖ sığınak/barınakları ve mühimmat deposu) ateş altına alınarak imha edildiği kaydedildi. Zayiat tespit çalışmalarının devam ettiği vurgulanarak görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri bildirildi.

LİCE KIRSALINDA DA  HAVA HAREKÂTI
Ayrıca, 20 Haziran 2016 tarihinde alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu 21.00-21.40 saatleri arasında Lice kırsalına, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekâtı düzenlendiği kaydedildi. Bölgede tespit edilen on bir hedefin (BTÖ sığınak/barınakları ve silah mevzileri) ateş altına alınarak imha getirildiği belirtilerek zayiat tespit çalışmalarının devam ettiği ifade edildi. Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri bildirildi


pkk, tsk, kandil, lice, sinat, haftanin
ÖNCEKİ Marş yasaklayan müdüre soruşturma SONRAKİ Sarraf'ı izleyen gazeteci serbest