• USD  32,26
  • EURO  34,71
  • BORSA  10.254,63
  • ALTIN  2.402,38
SON DAKİKA

Tuğrul Türkeş’in ilk Ak Parti toplantısı!

Tuğrul Türkeş’in ilk Ak Parti toplantısı!

19 Eylül 2015 17:23

Ak Parti seçim çalışmalarına başladı. Ankara adaylarının yaptığı toplantıya katılan Tuğrul Türkeş ilk kez resmi olarak Ak Parti saflarında görüntülendi


Yalçın Akdoğan Tuğrul Türkeş’e “Hem hükümette yer alarak taşın altına elini koyduğu, sorumluluk üstlendiği için hem de AK Parti saflarında bu büyük millete hizmet yolculuğunda, seferberliğinde taşın altına eline koyduğu için kendisine teşekkür ediyoruz. Kendisini AK Parti ailesi, camiası hiç yadırgamadı, bağrına basıyor” diyerek teşekkür etti.

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş de yaptığı konuşmada, Türkiye’de kısa süre önce seçim olmasına rağmen diğer partilerin, ülkenin sıkıntılarında sorumluluk üstlenmesi noktasında çok gayretli olmadıklarını söyledi.

Bu nedenle yeni bir seçime gidildiğini belirten Türkeş, “Bu anlamda da madem ki diğer siyasi partiler, hükümet olmakta istekli ve gayretli değiller, o zaman da bizler de burada AK Parti mensupları olarak, AK Parti’yi tek başına iktidara getirmek için 1 Kasım seçimlerine bir hazırlık yapmaktayız” ifadesini kullandı.

Hürriyet


akp, tuğrul türkeş, seçim çalışmaları
ÖNCEKİ Edirne'de yaklaşık 500 sığınmacı TEM otobanında bekliyor SONRAKİ Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'den seçim açıklaması