• USD  32,52
  • EURO  34,87
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.442,57
SON DAKİKA

Umut yoracak, Burak vuracak

Umut yoracak, Burak vuracak

25 Ekim 2015 09:22

Galatasaray, Fenerbahçe deplasmanındaki stratejiyi belirledi.


Sarı-lacivertlileri analiz eden teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, duran toplara dikkat edilmesini istedi, hücumcuların da savunma yapmasını istedi. Burak’ı yine kulübede tutacak olan Hamza Hoca, kritik dakikalarda golcüsüyle hamle yapacak.

 
16 yıl sonra Kadıköy’de kazanabilmek için sahaya çıkacak olan Galatasaray’da zaferi getirecek formüller belirlendi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Benfica maçından sonra sabah 9’da giriş yaptığı tesislerden gece yarılarında çıktı, ezeli rakibini analiz etti. İşte Hamza Hoca’nın umut taşıyan tespitleri:

DURAN TOPLARA DİKKAT EDİLMELİ

Fenerbahçe’nin duran toplarda ve de özellikle kornerlerdeki etkinliğine karşın konsantrasyon üst düzeyde olacak. Özellikle bu atışlarda geriden gelen Souza ve Topal göz hapsinde tutulmalı. Galatasaray’ın duran toplarda savunma yönünden sıkıntısı bulunuyor.

HÜCUMCULAR SAVUNMA YAPACAK

Savunma en uçtan başlayacak. Bu nedenle hücum futbolcuları diğer maçlara göre buna özen gösterecek. Takımın bu zaafı böylece ortadan kaldırılacak. Lukas Podolski ve Yasin Öztekin bunun için özel olarak uyarıldı.

FORVETTE BURAK’A TAKTİK YEDEKLİK

Hamzaoğlu, 11’de durumu belirsiz olan Burak Yılmaz ve Jason Denayer ile ilgili kararını verdi. Buna göre Burak Yılmaz maça yedek başlayacak. Umut’un rakip savunmayı yorması ardından Burak hamlesi gelecek. Denayer ise formayı Sabri’den alacak.

ARTIK EMRE BELÖZOĞLU YOK!

Kadıköy’deki maçlarda ortam gerilir ve bu durum Galatasaraylı oyuncuların aleyhine gelişirdi. Bu kez Emre Belözoğlu veya benzer karakterde bir futbolcunun olmaması bu sorunu ortadan kaldıracak. Saha içinde tansiyonun yükselmesine neden olacak hareketlerden kaçınılacak.


galatasaray, fenerbahçe, kadıköy, süperlig, Derbi, burak yılmaz, 2015-2016, umut bulut, galatasaray'ın derbi taktiği
ÖNCEKİ MHP: İstanbul mitingi için hastane boşaltıyorlar SONRAKİ Rusya IŞİD karşıtlarına destek vaad etti