• USD  32,34
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.393,53
SON DAKİKA

Üst üste kuvvetli yağış geliyor

Üst üste kuvvetli yağış geliyor

28 Şubat 2018 10:33

Sıcaklıklar bütün yurtta düşüyor. Ülke genelinde yağış var! Marmara Ege ve Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz'de yoğun yağış görülecek.


Kar ve yağmur bugün ülkemizde etkili olacak. Meteoroloji pek çok bölge için buzlanma, don, zirai don ve kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Pek çok il ve ilçe bugün yoğun yağış altında olacak. Yağışlar şiddetli yağmur, kar ve karla karışık yağmur şeklinde. İşte o bölgeler ve başta İstanbul olmak üzere tüm yurtta hava durumu.

Bugün tüm Türkiye’de yağışlı bir hava etkili. Yağışlar yağmur, kar ve karla karılık yağmur şeklinde. Başta Marmara ve İç Ege olmak üzere hemen her bölgemiz yoğun yağış ve rüzgar altında olacak. İşte tüm yurtta hava durumuna dair ayrıntılar ve Meteoroloji’den gelen uyarılar…

Son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Giresun, Gümüşhane, Erzincan, Tunceli, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara’nın güney ve doğusu, Kıyı Ege ile Manisa, Samsun ve Ordu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Marmara’nın kuzeyi, Kuzey Ege’nin iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Gümüşhane, Erzincan ve Tunceli çevrelerinde çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile sabah saatlerinde Trakya, gece saatlerinde kuzeybatı kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.


meteoroloji, manisa, yağış, erzincan, kar, gümüşhane, kuzey ege
ÖNCEKİ Skandal sözlerin ardından istifa etti SONRAKİ Çok tartışılan o dernek kapatıldı