• USD  32,25
  • EURO  34,65
  • BORSA  10.247,75
  • ALTIN  2.400,70
SON DAKİKA

Uzman çavuşun oğlu dehşet saçtı: 3 şehit

Uzman çavuşun oğlu dehşet saçtı: 3 şehit

11 Temmuz 2016 09:44

Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde üst araması yapmak isteyen polise silahla ateş açan emekli uzman çavuşun 17 yaşındaki oğlu Hüseyin Doğukan Erdoğan, dehşet saçtı. İki ayrı noktada polisle çatışan zanlı 3 polisi şehit etti, 3 polisi de yaraladı.


Etrafı sarılan saldırgan polisle girdiği çatışmada ölü olarak ele geçirildi.
 

Olay, gece geç saatlerinde Esentepe Mahallesi’nde bulunan Şehirlerarası Otobüsterminalinde meydana geldi. İddiaya göre, güven timleri tarafından üst araması yapılmak istenen kişi, polislere üzerinde taşıdığı tabancayla ateş açtı. 3 polisin yaralandığı olaydan sonra zanlı, yaralı polislerden birinin tabancasını alıp yaya olarak Karaköprü semtine kaçtı. Bölgeye sevk edilen özel hareket ile resmi ve sivil polisler, şüphelinin bulunduğu binanın çevresini kuşattı. Teslim ol çağrısına ateşle karşılık veren şüpheli 3 polis memurunu daha yaraladı. Çatışma sırasında ağır yaralanan Hüseyin Doğukan Erdoğan da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 

Çatışmada yaralanan polis memurları Sinan Akdemir, Mehmet Ünaldı ve HasanHüseyin Çalışkan doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Diğer yaralı polis memurları Mehmet Birer, Lokman Deren ve Ömer Faruk Korkoğlu’nun tedavilerine ise devam ediliyor.


polis, şanlıurfa, arama, doğukan erdoğan, sinan akdemir, esentepe
ÖNCEKİ Suriyeliler Toki konutlarına yerleştirilecek SONRAKİ Kahraman polis gözlerini açtı: Neredeyim