• USD  32,19
  • EURO  34,95
  • BORSA  10.895,25
  • ALTIN  2.505,22
SON DAKİKA

Yoğun bakımdan çıktı polis başında nöbette

Yoğun bakımdan çıktı polis başında nöbette

21 Nisan 2016 16:33

Özgecan Arskan'ın katillerinden Necmettin Altındöken cezavinde yaralnmasının ardından kaldırıldığı hastanenin yoğun bakımından çıktı.


Mersin'in Tarsus İlçesi'nde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'in cezaevinde öldürüldüğü saldırıda yaralanan suç ortağı babası Necmittin Altındöken yoğun bakımdan çıktı. Hastanenin mahkum koğuşuna götürülen Altındöken'in başında askerlerin yanı sırada polislerin de 24 saat güvenlik önlemi aldığı bildirildi.

Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 11 Nisan'da Ahmet Suphi Altındöken'in öldürüldüğü saldırıda kasık ve kalçasına birer kurşun isabet eden baba Necmittin Altındöken, TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde ameliyata alınmıştı. Bağırsakları parçalanan Necmittin Altındöken'in sağlık durumunun düzelmesi ve hayati tehlikeyi atlatması üzerine tedavi gördüğü yoğun bakımdan normal servise alındı. Özgecan Aslan cinayetinin hükümlüsü olan Necmittin Altındöken, hastanenin mahkum koğuşuna götürüldü. Altındöken için askerlerin yanı sırada polislerin de 24 saat güvenlik önlemi aldığı bildirildi.


yoğun bakım, hastane, mahkum, tarsus, özgecan arslan, suphi altındöken, necmettin altındöken
ÖNCEKİ Metrobüs durağında şüpheli paket alarmı SONRAKİ Dağlıca ve Uludere'de Komandolar süpürme operasyonu başlattı