• USD  32,53
  • EURO  34,84
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.441,50
SON DAKİKA

Yunan Parlamentosunda 'Acun' tartışıldı

Yunan Parlamentosunda 'Acun' tartışıldı

30 Ocak 2016 14:51

Yunanistan’da kanal alacağını açıklayan Acun Ilıcalı Yunanistan Parlamentosunu karıştırdı.


Geride bıraktığımız haftalarda, Acun Ilıcalı hakkında Yunanistan’da bir televizyon kanalı satın alacağı yönünde haberler çıkmıştı. Konu Yunan Parlamentosu’nu birbirine katmış görünüyor. Televizyonların yayın ruhsatları ile ilgili hazırlanan yeni yasa tasarısı için Yunan Parlamentosu’nda yapılan oylamada ‘Acun Ilıcalı tartışması’ yaşandı.

Hürriyet’ten Yorgo Kırbaki’nin haberine göre, tansiyonu yüksek oturumda sesler yükseldi ve ciddi bir krizin eşiğinden dönüldü. Tasarının görüşüldüğü toplantıda söz isteyen Merkez Birliği Partisi Lideri Vasilis Levendis, kulislerde bir Türk işadamının, Yunanistan’da televizyon kanalı satın alacağına dair söylentiler dolaştığını belirtti

"

"Galatasaray'ın bağrından yetişen Gündüz Kılıç ağabey 'Galatasaray bir his takımıdır' demiştir. Galatasaraylıları tarif ederken de bir halatı hep beraber çekmenin özelliğini belirtmiştir. Çok değerli yeni genel kurul üyeleri, bunun farkındalığını vurgulamak istiyorum. Galatasaray, tarihi boyunca çok başarılı süreçlerin yanı sıra çok sıkıntılı günler geçirmiştir. Bugünlerde kulübümüzün bulunduğu durum itibarıyla bu halatı hep beraber çekme zorunluluğumuz var."

Dursun Özbek, Galatasaray'ı sonraki yıllara taşımanın sorumluluğunda ve bilincinde olarak yeni üyelerin,


acun ılıcalı, yumnistan, Parlamento, televizyon, merkez birliği partisi, vasilis levendis
ÖNCEKİ CHP'li Doktor vekil ambulansı götürmeye gönüllü oldu SONRAKİ Kenan İmirzalıoğlu resmen GS'li oldu