• USD  32,60
  • EURO  34,81
  • BORSA  9.463,26
  • ALTIN  2.490,81
SON DAKİKA
Berat Albayrak'ın başını Bülent Arınç mı yedi?

Müşerref Seçkin muserrefseckin@gmail.com

Berat Albayrak'ın başını Bülent Arınç mı yedi?

12 Kasım 2020 10:25

Sürpriz istifasıyla hala gündemden düşmeyen Berat Albayrak'la ilgili iddialar, kulisler bitmek bilmiyor. Ankara hala bu olayı konuşuyor. Son kulise göre Albayrak'ı Erdoğan'a Bülent Arınç şikayet etmiş..


Berat Albayrak'ın kötü bir Türkçeyle yazılmış İnstagram istifası hala kulisleri meşgul etmeye devam ediyor. Bunca toz duman arasında doğru olabileceğine inandığım bir kulisi aktarmak istedim. Bugüne kadar verdiği kulislerin yanlış çıkmadığı bir duayen politikacı anlattı.

''Berat Albayrak'ın özgüveni tavana vurmuş durumda, biraz da şımarık çocuk gibi hareketleri var. Dilini de pek tutamıyor. Cumhurbaşkanının bazı icraatlerini kendi makamında eleştiriyor. Bazı atamaları, bazı kararları. Bu konuşmaları hem güvendiği kişilerin yanında yapması hem de kimsenin bunları Cumhurbaşkanına götürmeye cesaret edemeyeceği düşüncesi rahatlığının dozunu arttırıyor.

Ama öyle olmuyor. Bir biçimde bu konuşmalar önce en yakın rakibine gidiyor. Rakibi de bunları Cumhurbaşkanı'na duyurmanın yolunu araştırıyor. Kolay değil Tayyip Erdoğan'a gidip damadınız sizi eleştiriyor demek.''

Kaynağım, bunları Erdoğan'a ileten kişinin Bülent Arınç olabileceğini vurguluyor. İstifadan 3 gün önce Arınç'ın ekonomiyi eleştiren açıklamasına dikkat çekiyor ve '' Cumhurbaşkanı'yla açık açık konuşabilen tek kişi Bülent Arınç'tır. Binali bey bile bu kadar rahat konuşamaz ''diyor.

Erdoğan'ı tanıyoruz. Eleştirilmeye tahammül edemez, hele de aileden biriyse. Bakalım araları ne zaman düzelecek...