• USD  32,57
  • EURO  34,99
  • BORSA  9.891,17
  • ALTIN  2.460,00
SON DAKİKA
Cavit Çağlar : Bir evi bile yok

Müşerref Seçkin muserrefseckin@gmail.com

Cavit Çağlar : Bir evi bile yok

23 Şubat 2018 12:15

Zenginlerin süper lüks evleri her zaman merak edilir ve dergi sayfalarını süsler. Ama şimdi yeni bir trend başladı. Öncüsü de eski Bakan Cavit Çağlar...Onun artık bir evi yok, otelin kral dairesinde yaşıyor..


Meclis kulisinde eski dostlarla karşılaştık, şuradan buradan konuşuyorduk ki aklıma geldi. " Cavit Çağlar nerelerde, ne yapıyor şimdilerde..."

Bakan olduğu sıralarda Ankara'da olduğu için görüşürdük ama aradan yıllar ve pek çok olaylar geçti.

Bir ara işleri bozulan ve sonra düzelen Cavit Çağlar artık bir otelde yaşıyormuş.Şaşırmayın bir aile sorunu yok. Hatta eşiyle arası çok daha iyi. Çağlar ,Bursa Çekirge caddesindeki muhteşem evini yıktırmış ve arazisinde çok lüks bir otel yapılmış. Çağlar ailesi o otelin kral dairesinde yaşıyormuş. Bir daire de konuklar için ayrılmış. 

Çok büyük bir kolaylık tabi. Seyahate gittin, evi aç kapa yok. Yemek temizlik ve güvenlik garanti. Bir kadın için ne büyük kolaylık. 

Bu rahatlığı gören eski vekillerden Ömer Bilgin de kolları sıvamış. Antalya'da küçük bir butik oteli alıp ailesiyle oraya yerleşme kararı vermiş.

Marliyn Monroe ve Greta Garbo ve Coco Chanel hayatlarını otelde sürdürmüştü. Stand up'çı ve gazeteci Metin Uca da İstanbul'da otelde yaşıyor..

Bakalım bu moda kimlere kadar uzanacak