• USD  32,34
  • EURO  35,19
  • BORSA  8.718,11
  • ALTIN  2.246,42
SON DAKİKA
Dudak uçuklatan Bankamatik olayı

Müşerref Seçkin muserrefseckin@gmail.com

Dudak uçuklatan Bankamatik olayı

18 Nisan 2019 11:58

Eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş görevden gideli 2 yıl oldu. Ama özel hizmetinde olan adamları, çaycı, garson,aşcı vs çalışmadan lüks hayat sürmüş..


Herhalde pek çok şey ortaya çıkar bir süre sonra ama bana gelen bilgi dudak uçuklatır

İki yıl önce görevini bırakmak zorunda kalan eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Kadir Topbaş'ın özel hizmetlileri; çaycısı, aşçısı vesairesi 4- 5 kişi, Bahçeşehir'de lüks bir sitede oturuyor. Orada oturan arkadaşım anlattı. Kiraları 3 bin lira civarında o sitedeki dairelerin..

Arkadaşım bu kişilerin Kadir Topbaş gittikten sonra maaşlarını almaya devam ettiğini anlattı. Sonraki Başkan Mevlut Uysal kendi adamlarını getirdiğinden onlara ihtiyaç kalmamış. Onlar da gel keyfim gel...Maaşlar tıkır tıkır cepte, 

Kiraları da belediye tarafından mı ödeniyor netleştiremedi benim arkadaş. Ama aylık maaşla geçinenlerin ödemekte zorlanacağı bir kira ve aidatı var sitenin. Nerden baksan 3-4 bin aylık ödeme yapmak lazım...Bu devirde zor valla

Haa unutmadan,  tahsisli araçları da var bu arkadaşların. Çalışmıyorlar ama gezerken tozarken rahat etsinler diye belediyenin kiralık araçları var. Tam bu yazıyı yazarken arkadaş aradı, " birileri geldi , arabaları aldı götürdü" diye.Şimdi anlaşılıyor mu mazbata neden geç kaldı ?

Bu yazıdan şu çıkmasın. Kimse kimsenin işsiz kalmasını istemez. Gidip çalışsalardı madem bu kadar maaş ve olanak varken.

4 Milyon işsiz var bu ülkede. Çoğunluğu genç işsiz. İşsizlik nedeniyle canına kıyanlar var. Her böyle bir haber gördüğümde içim sızlıyor. Sizin sızlamıyor mu ?