• USD  32,36
  • EURO  34,96
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.325,25
SON DAKİKA
Meral Akşener'in yerine sürpriz isim geliyor

Müşerref Seçkin muserrefseckin@gmail.com

Meral Akşener'in yerine sürpriz isim geliyor

23 Temmuz 2018 14:19

Meral Akşener bırakacak mı partiyi ? Bir süre için evet...İYİ Parti'nin başına Gültekin Uysal getirilecek ve partinin aksayan yönleri teker teker ele alınacak.


Pek çok politikacı tanıdığımdan duydum. AP ve DYP kökenli olmalarına rağmen İYİ Parti'ye gitmediler. Gerekçe " fazlaca MHP'li" olması. İYİ Parti kadrolarının önemli yerlerine eski MHP'liler getirildi. Partinin taşra teşkilatları da buna göre şekillendi. Akşener daha önceleri DYP'li olsa da, son yıllarda MHP'den milletvekili olması nedeniyle kadrolardaki fazla MHP'liliğe engel olamadı.

İYİ partiye "sol" dan giderek yeralan bir eski dost ,bunda Koray Aydın'ın teşkilat başkanı olmasının çok etkili olduğunu, taşrada sol cenah olsun eski demokratlar olsun biraz kuşkuyla yaklaşıldığını söyledi. Bu nedenle 2 misli oy alınacakken hayal kırıklığı yaşandığını anlattı.

SÜRPRİZ İSİM

iYİ Parti kaynaklarından gelen sürpriz isim Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal. Kulislere göre İYİ parti listesinden milletvekili seçilen Gültekin Uysal, partisiyle birlikte İYİ Partiye katılacak ve genel başkan adayı olacak. Meral Akşener'in çok tuttuğu bu genç politikacı İYİ Parti'nin merkeze çekilmesi için uğraş verecek.

Meral Akşener partiden elini hiçbir zaman çekmeyecek ve gidişata göre tavır belirleyecek.

Bakalım bu plan Genel Başkan olmak istedikleri öne sürülen Koray Aydın ve Ümit Özdağ'ı nasıl etkileyecek.