• USD  32,36
  • EURO  34,96
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.324,88
SON DAKİKA
GÜNDEM
Muharrem İnce'den Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye geçmesiyle ilgili bomba yorum

Muharrem İnce'den Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'y...

İnce, "Seni Silivri zindanlarında savunan Muharrem İnce'nin yanında olmadın, seni milletvekili yapan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olmadın, 'Ben o davanın savcısıyım' diyen Tayyip Erdoğan'ın yanında oldun. Bu siyasetle açıklanamaz, bu olsa olsa doktorların işi olur" dedi.

Yunanistan Kur'an-ı Kerim Yazan Topları Yasakladı

Yunanistan Kur'an-ı Kerim Yazan Topları Yasakladı

Yunanistan’da üzerinde “Kur’an-ı Kerim” yazılı futbol toplarının satışı İskeçe Müftülüğü'nün tepkisi üzerine durduruldu. Toplar toplatılırken üretici firma ürünün piyasadan çekildiğini aktardı.

Amasra'daki Grizu Patlamasının Ardından  Acı Bekleyiş

Amasra'daki Grizu Patlamasının Ardından Acı Bekle...

Bartın'ın Amasra ilçesinde TTK maden ocağında patlama meydana geldi. İçişleri Bakanı Soylu 15 madenci için arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 28 madencinin hayatını kaybettiğini açıkladı

Türkiye'de en çok kullanılan iki emoji belli oldu

Türkiye'de en çok kullanılan iki emoji belli oldu

Dünyada en çok kullanılan emojilerin başında kırmızı kalp, 2 hıçkırıklarla gülen yüz, elle tamam işareti ve gözyaşları sel olan yüz gelirken, Türkiye’de ilk ikide ise gözü yaşlı ile gülen yüz yer alıyor.

BAE'ye gitmek için bilet alan Cemal Enginyurt: Sedat Peker ile görüştürmüyorlar

BAE'ye gitmek için bilet alan Cemal Enginyurt: Sed...

Demokrat Partili Cemal Enginyurt, Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) yaşayan Sedat Peker'in ifşalarının engellendiğine dikkat çekerek BAE'ye gitmek istediğini ancak güvenlik gerekçesiyle kendisiyle görüşemeyeceğini söyledi.

Telefon Almak İçin Günübirlik Yurtdışı

Telefon Almak İçin Günübirlik Yurtdışı

Yüksek vergi ve taksit sınırlaması nedeniyle cep telefonu almakta zorluk çeken yurttaşlar çareyi bir başka alternatif yola başvurmakta buldu.

Türklere Shengen vİzesi Kolaylaşıyor

Türklere Shengen vİzesi Kolaylaşıyor

Türk vatandaşlarının Avrupa Birliği üyesi ülkelere gitmek için aldığı Schengen vizesi konusunda yaşanan sıkıntıları gündemine alan Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Genel Kurulu (AKPM), Schengen sisteminde reform çağrısı yapan tasarıyı oy çokluğuyla kabul etti.

Alevilik Tarihi Eser mi?

Alevilik Tarihi Eser mi?

Karadeniz Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Muharrem Erkan, Alevi açılımının “göstermelik bir girişim’’ olduğunu söyledi. Erkan, “Alevilik bir tarihi eser mi ki Kültür Bakanlığı’na bağlanıyor?’’ dedi.

Ali Erbaş’ın promosyon ısrarına imamlar tepki gösterdi

Ali Erbaş’ın promosyon ısrarına imamlar tepki göst...

Diyanet İşleri Başkanlığı, bankalarla promosyon ödemesini güncelledi. Ancak personelin, tutarın düşük olması nedeniyle “Devlet sizin Mercedes’inizi veriyor. Ben çocuğuma ayakkabı bile alamadım. Hakkım haram olsun” tepkisini gösterdiği öğrenildi.

TÜİK rakamlarına göre işsizlik tek haneye indi

TÜİK rakamlarına göre işsizlik tek haneye indi

TÜİK’e göre işsizlik azalarak yüzde 9,6 seviyesinde gerçekleşti

Atatürk’e lanet okuyan Demirkan yine sahnede

Atatürk’e lanet okuyan Demirkan yine sahnede

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e lanet okuyan Mustafa Demirkan, İstanbul’da İsmailağa Kuran Kursu’nun icazet törenine katıldı. Törende Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan da vardı.

Gazetecilerin Hapis Yatması Garanti Altına Alınıyor

Gazetecilerin Hapis Yatması Garanti Altına Alınıyo...

“Sansür yasası”nın Meclis’te görüşmelerine devam edilirken iktidar yeni infaz düzenlemesi yapıyor. AKP’nin üzerinde çalıştığı düzenlemeye göre iki yılın altındaki bazı suçlar da “ceza ertelemesi” kapsamından çıkarılacak.

MetroPOLL: Toplumun yüzde 50’si yaşam biçiminin tehdit altında olduğunu düşünüyor

MetroPOLL: Toplumun yüzde 50’si yaşam biçiminin te...

MetroPOLL'ün araştırmasına göre "evet" diyenlerin parti bazında dağılımı şöyle: AKP'de 15.8, CHP'de 84.6, İYİ Parti'de 77.3

PKK: Selahattin Demirtaş'ın tutumu en hafif tabiriyle münafıklık

PKK: Selahattin Demirtaş'ın tutumu en hafif tabiri...

PKK’ya bağlı Lekolin sitesinde, Alişar Piran takma adıyla yayımlanan yazıda Selahattin Demirtaş’ın son dönemdeki açıklamalarına tepki gösterildi.

TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler?

TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartlar...

Vatandaşlar, TOKİ arsa başvurusu hakkında detayları merak etti. Peki, TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler? İşte, TOKİ arsa başvurusu hakkında detaylar

İçki satan işletmelere ceza gibi zam geldi

İçki satan işletmelere ceza gibi zam geldi

İstanbul'da AKP’li Sancaktepe Belediyesi, tekel bayileri ve içki satan marketlere 2021’de 3.500 TL’ye verdiği belgenin ücretini 150 bin TL’ye kadar çıkardı.

YSK'den İçişleri Bakanlığı'na geçen yetki soru işaretlerini artırdı!

YSK'den İçişleri Bakanlığı'na geçen yetki soru işa...

Avukat Tayfun Özden, tanımadığı üç kişinin daha aynı hanede kayıtlı olduğunu gördü. Özden, “suç duyurusunda bulunacağını” belirtti.

25 Ekim'deki güneş tutulması depreme yol açar mı?

25 Ekim'deki güneş tutulması depreme yol açar mı?

Prof. Dr. Naci Görür, "Normalde bu çekim kuvveti büyük depremlere neden olmaz. Ancak kimi yerlerdeki faylar aşırı stres biriktirmiş ve deprem üretmeye zaten hazır hale gelmiş ise o faylar üzerinde depreme neden olabilir. Yani bardağı taşıran son damla rolü oynayabilir" dedi.

EYT'de olası yeni düzenleme kimleri nasıl etkileyecek?

EYT'de olası yeni düzenleme kimleri nasıl etkileye...

PwC Sosyal Güvenlik Hizmetleri Direktörü Celal Özcan, Dünya gazetesinde uzun süredir konuşulan emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesinin olası etkileri hakkında bir yazı yazdı.

Estetik Cerrah Acartürk'ten Kadınları Hedef Alan Çirkin Sözler

Estetik Cerrah Acartürk'ten Kadınları Hedef Alan Ç...

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doçent Dr. Tahsin Oğuz Acartürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kadınları hedef aldı.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17