• USD  32,45
  • EURO  34,75
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.436,52
SON DAKİKA

AKP iktidarına seslendi: Sizin derdiniz ne?

AKP iktidarına seslendi: Sizin derdiniz ne?

20 Nisan 2020 21:19

CHP belediyelerinin başlattığı bağış ve yardım kampanyalarının, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle yasaklanıp hesaplarının bloke edilmesine, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı, sosyal medya hesabından ''Yasak engel bir şeyi küçültmez aksine büyütür” değerlendirmesinde bulundu.


Belediyelerin bağış ve yardım faaliyetleri hükümet eliyle İçişleri Bakanlığı tarafından yasaklanmıştı. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı, son olarak geçtiğimiz hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz ekmek dağıtımının yasaklanmasını eleştirdi. Yazıcı, “Sanki iktidarın içinde işi, gücü bırakıp muhalefet belediyelerinin PR’ını yapan birileri var. ‪Yaşananlardan hiç mi ders çıkarmadınız? Yasak, engel bir şeyi küçültmez aksine büyütür.” değerlendirmesinde bulundu.

BIRAKIN BELEDİYELERİ MİLLETE DERMAN OLSUN

İşte Ömer Faruk Yazıcı'nın paylaşımı:

''Belediye yardım topluyor, ‪iktidar engel oluyor. Belediye ‪ücretsiz ekmek dağıtıyor, iktidar engel oluyor. Sanki iktidarın içinde işi, gücü bırakıp muhalefet belediyelerinin PR’ını yapan birileri var. ‪Yaşananlardan hiç mi ders çıkarmadınız? Yasak, engel bir şeyi küçültmez aksine büyütür. Bizim derdimiz, önceliğimiz tek bir insanımızın dahi mağduriyet yaşamamasıdır. ‪Bırakın, insanlarımızın ihtiyacı karşılansın da, kimin gücü yetiyorsa o karşılasın. Bırakın da imkânı olan, milletimizin derdine derman olacak işler yapsın. ‪Sizin derdiniz ne?”


yardım, akp, iktidar, saadet partisi, belediye, Ömer Faruk Yazıcı
ÖNCEKİ Erdoğan koronavirüsün bitiş tarihini verdi SONRAKİ Flaş iddia! Aziz Yıldırım başkanlığı reddetti