• USD  32,52
  • EURO  34,91
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.431,24
SON DAKİKA

Akşener, ilk büyükşehir adayını açıkladı

Akşener, ilk büyükşehir adayını açıkladı

27 Kasım 2018 09:56

Meral Akşener, İYİ Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayını, partinin Balıkesir Milletvekili olan İsmail Ok olarak açıkladı.


Partisinin TBMM grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin ilk büyükşehir adayını açıkladı.

Akşener, Balıkesir Milletvekili İsmail Ok'un yerel seçimlerde partinin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu duyurdu.

ZİLLET İTTİFAKI ÇIKIŞINA YANIT

Akşener, "Sayın Erdoğan ve sayın Bahçeli Millet İttifakı için açık açık 'zillet ittifakı' diyor. Kişi kendi gibi bilirmiş herkesi diye söz vardır. AK Parti'ye, MHP'ye ve CHP'ye oy veren değerli kardeşlerim biz sizi canımız kadar seviyoruz, ayırmıyoruz" diye konuştu.

 
ERDOĞAN'A SESLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen Akşener, "Senin karşında demo muhalefet yok. Suya götürüp susuz götürdüğün siyaset acemileri yok. Konfor düşkünü muhalefet yok karşında. 'Ey!' dediğinde susan yüreksizler yok karşında. Dışarıdan talimat alan muhalefet yok karşında. Açığını bulup diz çöktüreceğin muhalefet yok karşında" ifadelerini kullandı.

İSMAİL OK, ADAY GÖSTERİLDİ

AK Parti'nin 20 il adayını daha açıklayacağı gün, sürpriz bir haber geldi. Akşener, İYİ Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayının, aynı zamanda partinin Balıkesir Milletvekili olan İsmail Ok olduğunu açıkladı.


meral akşener, ismail ok, iyi parti, zillet ittifakı
ÖNCEKİ Trump, CNN'e rakip çıkaracak SONRAKİ AKP'nin yeni listesinden ilk sızanlar..