• USD  32,54
  • EURO  34,94
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.438,27
SON DAKİKA

Ayhan Sefer Üstün: İstiyorlar ki; Davutoğlu gerçekleri söylemesin

Ayhan Sefer Üstün: İstiyorlar ki; Davutoğlu gerçekleri söylemesin

20 Temmuz 2019 12:45

Gazeteci Yavuz Oğhan, Rus haber ajansı Sputnik ve RS FM'deki programlarının bitirildiğini duyurmuştu.


AKP’li eski Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu konuk etmelerinin ardından Sputnik'in programlarını sonlandırdığı gazeteciler hakkında twitter hesabından yazdı.

“Son yılların en özgür. İçinde şike olmayan programını yapan gazeteciler cezalandırdı” diyen Üstün, “Bu ülkede başbakanlık, genel başkanlık yapmış,  ‘konuşmaktan korkmayın’ diyen bir siyasetçiden korktular. İstiyorlar ki; Davutoğlu gerçekleri söylemesin, evden çıkmasın” dedi.

Gazeteci Yavuz Oğhan, Twitter hesabından kendisine ait YouTube kanalı 'bidebunuizle'de dün eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu konuk etmelerinin ardından Sputnik'in programlarını sonlandırdığını açıklamıştı.

Oğhan ayrıca,  İsmail Saymaz ve Akif Beki ile birlikte yaptığı "söylemesibizden" programının da artık RS FM’de yayınlanmayacağını belirtmişti.

Gazetecilerin kendisiyle yapılan söyleşi nedeniyle işten çıkarılmasına Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösteren Ahmet Davutoğlu, "Bu kararın hiçbir izahı yok. Her kapıyı kapatsalar da biz yeni kapı açacak, susmayacağız" yorumunda bulundu.

(Turkiyegundemi.com)


haber, politika, ayhan sefer üstün
ÖNCEKİ Tanal: Tutuklu ve hükümlülerin günlerdir banyo yapamadığı iddiası doğru mudur SONRAKİ Melih Gökçek'in Helikopter kirası dudak uçuklattı