• USD  32,25
  • EURO  34,99
  • BORSA  10.563,27
  • ALTIN  2.477,47
SON DAKİKA

Bahçeli'den Kılıçadaroğlu'na gericilik tepkisi

Bahçeli'den Kılıçadaroğlu'na gericilik tepkisi

04 Aralık 2018 10:49

Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun yazdığı makaleyi eleştirerek "Kılıçdaroğlu ve çevresi unutmasın ki biz de gericiyiz! Biz de geri kalmaya seve seve hazırız "dedi.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, Alman gazetesine yazdığı yazıda, Türkiye'de demokrasi yanlılarına destek istemesi nedeniyle tepki gösterdi. 

Partisinin Meclis grup toplantısında konuşan Bahçeli şunları söyledi:

"Almanya'yı ziyarete giden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu nereye savrulduğunu ya bilmiyor ya da tutsak alındığından ses çıkmıyor. Bir Alman gazetesine yazdığı makalenin başlığına bakar mısınız?

"YARDIM DİLENMEK"

"Türkiye'de demokratlar yalnız bırakılamamalıymış. "Almanya'dan yardım dilenmek manda özlemi değil midir? Sayın Kılıçdaroğlu, aklına geleni işleme, her ağacı taşlama Allah muhafaza kamyon farı görmüş tavşana dönersin. Seni ve zihniyetini MHP de kurtaramaz çürük 'İP' (iyi parti) de tutamaz. 

"BİZ DE GERİCİYİZ"

"Kılıçdaroğlu ve çevresi unutmasın ki biz de gericiyiz! Biz de geri kalmaya seve seve hazırız Merhum Cemil Meriç ne diyordu? "Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanıp uçmak gericilikse, her namuslu insan gericidir."

"Kendini akil sanan zeka özürlüler Oslo'da toplanmışlar. Kandil'e gidip çözüm gevişi getirip bir daha geri dönmeseler zahmete kapılmazlardı. Yarım akıllı çürük akiller, kulak verin. Çözüm süreci gömüleli çok olmuştur. Şansınızı fazla zorlamayın. Aklınızı başınıza alın MHP'nin gözü üzerinizdedir."

ERDOĞAN İLE RANDEVU

Grup toplantısı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Bahçeli, "AKP ve MHP'de iki saygıdeğer yönetici çalışmalarını devam ettirmektedir. Cumhurbaşkanımızın Türkiye'ye dönüşüyle birlikte kendi incelemelerini yaptıktan sonra görüşmeye hazır olduğumuzu ifade ediyorum" dedi. Gazetecilerin 'randevu var mı' sorusu üzerine "Venezuela'dan da randevu istenmez yani" ifadelerinde bulundu.

 


chp, mhp, bahçeli, kılıçdaroğlu
ÖNCEKİ İYİ Parti: Hemen hemen anlaştık SONRAKİ Mersin ortay aday mı?