• USD  32,26
  • EURO  34,71
  • BORSA  10.247,75
  • ALTIN  2.400,49
SON DAKİKA

İYİ Parti: Hemen hemen anlaştık

İYİ Parti: Hemen hemen anlaştık

04 Aralık 2018 10:44

İYİ Parti ile CHP arasındaki görüşmelerde uzlaşma olduğu belirtildi.


İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim için CHP ile 'hemen hemen anlaştıklarını' söyledi. 

T24'ten Hülya Karabağlı'nın haberine göre, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısından sonra, gazetecilerin "Kılıçdaroğlu ile bir görüşmeniz olacak mı" sorusuna, “Herhangi bir şey söyleyemem çünkü arkadaşlarım görüşüyor” yanıtı verdi. Akşener, Ankara adayı konusundaki soruya da, “Şu anda bir şey yok’  cevabını verdi.

Genel başkanların kararı bekleniyor

Akşener’den sonra, CHP ile ittifak konusundaki ve liderlerin görüşmesine ilişkin sorulara partinin genel başkan yardımcısı Koray Aydın’dan kısa yanıtlar geldi. Şu anda liderlerin görüşmeye ihtiyacı olmadığını belirten Aydın, genel başkanlara bir rapor sunulup sunulmadığına yönelik soruya "Zaten büyük oranda oluşmuş durumda, detaylarıyla ilgili onlar karar verecek” dedi.  

Koray Aydın, CHP ile müzakerelerin kilitlenmesinde rol oynadığı ifade edilen Mersin için İyi Parti adayının açıklanması konusunda da “Mersin’de karar verdik. Anlaşamadık değil, o yönde karar verdik. Tam tersine çok kolay anlaştık” yorumunu yaptı.


chp, koray aydın, akşener, iyi parti
ÖNCEKİ Hasan Cemal-Mehmet Soysal tartışması SONRAKİ Bahçeli'den Kılıçadaroğlu'na gericilik tepkisi