• USD  32,39
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.975,48
  • ALTIN  2.435,97
SON DAKİKA

Beyaz: Çocuklar ölüyor deyince beynim durdu..

Beyaz: Çocuklar ölüyor deyince beynim durdu..

10 Ocak 2016 20:28

Kanal D Ana Haber Bülteni'nde katılan Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'a telefonla bağlanarak, Diyarbakır'daki sokağa çıkma yasaklarına ve operasyonlara dikkat çekemeye çalışan Ayşe Çelik'le ilgili açıklamalarda bulundu.


Kanal D'de sunuculuğunu yaptığı Beyaz Show programına telefonla bağlanan ve Diyarbakır’da süren çatışmaları "Sessiz kalmayın. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın” sözleriyle eleştiren Ayşe Çelik'le ilgili konuşan Beyazıt Öztürk, "Keyifle telefona gittim ancak, ‘Çocuklar ölüyor burada’ diye bir tepkiyle karşılaşınca beynim durdu. 'Ne yapacağım' diye kendi iç sesimi dinlemekten konuşulanı dinleyemedim. Bir niyetin olduğunu anlayamadım. Öğretmenim deyince de inandım ama öyle olmadığı ortaya çıktı. Terör örgütünü alkışlatmak gibi bir durum yok. İstemeden kırdıklarım olduysa özür dilerim" dedi. 

Kanal D Ana Haber Bülteni'nde katılan Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'a telefonla bağlanarak, Diyarbakır'daki sokağa çıkma yasaklarına ve operasyonlara dikkat çekemeye çalışan Ayşe Çelik'le ilgili açıklamalarda bulundu. Kendisinin bir polis çocuğu olduğunu belirten Beyazıt Öztürk, "Benim geçmişime bakıldığında, tutarlılık gözüküyor. Şehitler olduğunda programı yarıda kestik, terör örgütünün orada verdiği zararlardan haberimiz var. Güvenlik güçlerinin ne kadar zor şartlarda mücadele ettiğini hepimiz biliyoruz" diye konuştu.


kanal d, terör, beyazıt öztürk, beyaz show, ayşe çelik, beyaz, ayşe öğretmen, diyarbakırlı öğretmen, çocuklar ölmesin
ÖNCEKİ Kırşehir'de deprem! Ankara'yı da salladı SONRAKİ Beşiktaş'a Trabzon'da darbe 1-1