• USD  32,51
  • EURO  34,90
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.441,24
SON DAKİKA

Emrah Serbes'in o sözü aileyi çıldırttı

Emrah Serbes'in o sözü aileyi çıldırttı

29 Eylül 2017 11:10

Emrah Serbes'in itirafı ve ardından gelen tutuklama kararı Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Ayhan Özçelik'in oğlu Ahmet Mert Özçelik de 'müşteki' sıfatıyla ifade verdi. Özçelik, Emrah Serbes'in kendini kurtarmak için ilginç bir iddiada bulunduğunu aktardı.


Özçelik ifadesinde 'En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum' dedi. Babasının İstanbul Anadolu Adliyesi'nde 'Fen Bilirkişisi' olduğunu söyleyen Özçelik 'Şüpheli (Emrah Serbes) kendini kurtarmak için babamın aracının farlarının iyi yanmadığını söylüyor' diyerek bu iddiayı da reddetti.

'EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILSIN'

Emrah Serbes önceki gün sosyal medyadan yaptığı itirafın ardından savcılığa giderek teslim oldu. Ardından da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Serbes'in Torbalı savcılığındaki ifadesinin ardından, aynı avcı 


kazada hayatını kaybeden Ayhan Özçelik'in 23 yaşındaki oğlu Ahmet Mert Özçelik'in de ifadesini aldı. Milliyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, babasını ve kız kardeşini kaybeden Özçelik ifadesinde şunları söyledi:

'Annem, babam ve kız kardeşim İstanbul'dan Bodrum'a gitmek için 21.30'da araçla yola çıktılar. Saat 00.30 civarında Susurluk'ta olduklarını biliyorum. Daha sonrası hakkında bilgi sahibi değilim. Duyduğum kadarıyla babamın kullandığı araca İzmir-Aydın otoyolunda orta şeritte seyrederken arkadan çok yüksek hızla seyreden şüpheliye ait araç çarparak babamın aracının yoldan çıkmasına ve babam ile kız kardeşimin ölmesine ayrıca annemin de yaralanmasına sebebiyet vermiştir. Annem şu an Ege Tıp Fakültesi'nde yoğun bakımda tedavi görüyor. İfade verecek durumu yok. Bu sebeple annem ve kendim adına şüpheli Emrah Serbes'ten şikâyetçiyim. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum.

 Son dakika! Emrah Serbes tutuklandı!
'KENDİNİ KURTARMAK İÇİN BABAMI SUÇLUYOR'

Ayrıca babam İstanbul Anadolu Adliyesi'nde 'Fen Bilirkişisi' olarak görev yapar. Babamın aracının farlarının iyi yanmadığı iddiası doğru değildir. Şüphelinin kendisini kurtarmak için bu iddiada bulunduğunu düşünüyorum' dedi.

'BENİM ADIM EMRAH SERBES SONUNDA T YOK'

Serbes'in sorgusunda sosyal medyada paylaştığı nottaki ifadelerini tekrar ettiği ve "Yaptığım suçu kabul ediyorum, yaptığımın bir suç olduğunu biliyorum ve verilecek her türlü cezaya razıyım" ifadesini kullandığı öğrenildi. Jandarma ekiplerinin sağlık kontrolü ve ardından cezaevine götürdüğü Serbes, adliye çıkışında bir gazetecinin "Neden kaçtınız" sorusuna yanıt verdi.

Serbes, "Ölenlerin yakınlarından özür dilerim. Hiçbir şey bir genç kızın hayatı etmez, yere batsın Emrah Serbes. Benim soyadım Serbes


sonunda 'T' yok, bundan sonra benim sonumda hiçbir şey yok. Ömür boyu bu vicdan azabıyla yaşayacağım. Keşke ben ölseydim o kazada. Herkesten çok özür dilerim" ifadelerini kullandı.

SERBES'İN ARKADAŞI SERBEST BIRAKILDI

Emrah Serbes'in ifadesinin ardından, 2 kişinin öldüğü kazada şoför olduğunu söyleyen ve tutuklanan Serbes'in arkadaşı Kenan Doğru, tutuklu bulunduğu İzmir Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan salıverildi. Özçelik ailesinin Doğru hakkında delil karartma suçundan suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

MAHKEMEDE VERDİĞİ İFADE ORTAYA ÇIKTI

Ünlü senarist Emrah Serbes'in tutuklandığı mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. İfadesinde, olay günü tatil için arkadaşı Kenan Doğru ile Bodrum'a doğru yola çıktıklarını anlatan Emrah Serbes, “Yola çıkmadan önce arkadaşım olan Kenan Doğru ile konuştuk. Bana iş bulamadığını söyleyince 2 bin TL karşılığında şoför olarak anlaştık. Kendisi o gün çalışmaya başladı. İlk olarak arabayı Kenan kullanıyordu. Yorulduğunu anlayınca İzmir taraflarında aracı ben kullanmaya başladım. Yağmur çiselemeye başladı ve yerlerin kaygan olduğunu düşünerek hızımı 130-140 km'ye düşürdüm. Güvenlik sıkıntı olursa emniyet şeridine rahat geçebilmek için orta şeride geçtim. Olay yerine geldiğimizde rampayı çıkar çıkmaz orta şeritte bir aracın olduğunu gördüm. Direksiyonu sol tarafa kırdım ama kullandığım aracın sağ ön tekerleği ile öndeki araca çarptım. Frene bastım ama zemin kaygan olduğu için işe yaramadı. Takla atarak yolun en sağ tarafındaki tele takılarak durabildik. Aracın sunroofundan dışarı çıktık ve çarptığımız araca doğru gittik. Aracın içindeki bayanın hala yaşadığını fark ettim ve geçen araçlara 112'yi aramalarını söyledim. Camdan fırlayarak ölen çocuğu görünce kendimi kaybettim. Suçu üstlenmememin en temel nedeni budur. Arkadaşım Kenan bunu anlayınca suçu üstleneceğini söyledi ve öyle yaptı. Araç kullanırken kesinlikle alkol ya da uyuşturucu kullanmadık” dedi.

 Behzat Ç'nin yazarı Emrah Serbes'ten son dakika trafik kazası itirafı
"PSİKİYATRİ KLİNİĞİNDE 4-5 GÜN YATTIM"

Olaydan sonra İstanbul'a gittiğini anlatan Emrah Serbes, “Özel bir psikiyatri kliniğinde 4-5 gün kadar yattım ve tedavi oldum. Kendimi cezaevi koşullarına ruhsal ve bedensel olarak hazırladım. Daha sonra İzmir Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığına gelerek teslim olmaya karar verdim. Cezam neyse çekmeye razıyım” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

22 Eylül'de İzmir- Aydın otobanında 4 NT 5005 plakalı otomobil, İzmir-Aydın Otoyolu Torbalı Kavşağı yakınlarında, Ayhan Özçelik (59) idaresindeki 35 TV 9335 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücü Özçelik ile kızı 16 yaşındaki Zeynep Özçelik olay yerinde hayatını kaybetti, anne Nilgün Özçelik ağır yaralandı.

 Emrah Serbes tutuklandı! Emrah Serbes kimdir?
Kazanın ardından arabaya kullandığını söyleyen Kenan Doğru tutuklandı. Fakat ünlü yazar Emrah Serbes, kazayı kendisinin yaptığını itiraf etti, itirafı sosyal medya adresinden duyurdu.

Serbes şunları yazdı:

22.09. 2017 tarihinde İzmir- Aydın otobanında meydana gelen kazanın sorumlusu benim. Bu kazada aynı aileden bir baba- kız hayatını kaybetti, anne ise yoğun bakımda. Ölen genç kız, bir çocuk, 16 yaşında. Hiçbir şeyin bir genç kızın hayatından daha değerli değildir. Bir rampanın ardından birden önümüze çıkan araca çarpmamak için elimden gelen bütün çabayı sarf ettim, kaygan zemin nedeniyle yavaşlayamadığımdan direksiyonu bariyerlere vurdu


kaza, aydın, izmir, far, emrah serbest, ayhan özçelik, zeynep özçelik
ÖNCEKİ Salih Müslim'den giderayak küstah sözler SONRAKİ Efsane sporcu için 200 kişi başvurdu