• USD  32,20
  • EURO  34,98
  • BORSA  10.949,60
  • ALTIN  2.515,80
SON DAKİKA

Erdoğan: Paralel yapı ve PKK işbirliği halinde!

Erdoğan: Paralel yapı ve  PKK işbirliği halinde!

16 Eylül 2015 20:09

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da gerçekleştirilen Gençlik Kulübü Federasyon Kongresi'nde konuştu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları:
"Şehitlerimize öncelikle birer Fatiha göndererek selamlayalım. Buradan işgale direnen Filistin'in gençlerini, sabrı katık eden Suriye'nin cefakar gençlerini, Mısır'ın kahraman gençlerini, Umut yolcuğuna çıkmış Afrika'nın gençlerini selamlıyorum.Rabbim polislerimize askerlerimize güç kuvvet versin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyük coşku içerisinde konuşmasını gerçekleştiriyor.
Sadece bugünümüzün değil önümüzdeki yüzyılın temellerinin atıldığı bir değişim yaşanıyor. Türkiye olarak bu sürecin öznesi olmak için insiyatif almak durumundayız. Aksi durumda seyirci koltuğuna oturup, çizilen yeni sınırları izlemek durumunda kalacağız.
Bizim bir Rabia'mız var. Tek millet dedik, 78 milyonla biz tek milletiz. Tek bayrak dedik, bizim bayrağımızın rengi belli. Birileri çıkmış iyi saz çalıyormuş ne diyor? Bayrağa saygısızlık yapan mı var diyor. Bayrakları indirmeye çalışan sizsiniz. Türk Bayrağı'nı birkaç yerde dalgalandırdınız diye bunu yutacağımızı mı sanıyorsunuz? PKK'lıların cesetlerini kendi bayrağınızla sarıyorsunuz.
Ben hiç bir zaman etnik yapısına bakarak sevmedim ki. Herkesi beni yaradan Allah için sevdim.
Batı'da ne varsa Doğu'da da o olacak demiştim. 780 bin kilometre karelik bu vatan topraklarının tamamını ayağa kaldırarak, modern Türkiye'yi inşa edeceğiz dedik.
Milletimiz birbirine düşürülmek istendi, paralel yapı siz askerimizi şehit edenlere nasıl alkış tutuyorsunuz? Paralel yapı, terör örgütüyle işbirliği halinde. El ele, omuz omuza. Bu teröristlerin eline bu silahları kim veriyor?
Bu terörü gelin toprağa gömelim diyorum. 1 Kasım'da inşallah yeni bir sürece başlayalım. Vicdanımız sızlıyor, sabır taşımız çatlama noktasına geldi. Yalandan, iftiradan, şımarıklıktan millet olarak muzdarip olduk. Dün demokrasi savunanlar bugün şiddeti savunuyor. Terörün tarafından saf tutanları şaşkınlıkla takip ediyoruz. Buna sabretmek çok zor.
(Ümit Boyner) Türkiye'nin en büyük derneklerinden İşadamları Derneğin'de başkanlık yapanların terör örgütünün dediklerine inanmasına inanamıyorum. Gençlik hiçbir zaman şiddete başvurmayacaktır. Oynanan oyunları görmeliyiz, teyakkuz halinde olmalıyız. Suçlu terör örgütünü masum göstermeye çalışanlarının tutumlarının ibretle izliyoruz.
Kürt kardeşimin evladını zorla dağa kaçıran ve gençleri birer ölüm makinesine çeviren bu karanlık yapıdır. İşte Kürt kardeşlerimizi bu kana susamış insanlık düşmanlarından hep beraber kurtaracağız. İplerini elinde tuttuğu siyasi parti, her gün sokakları provoke etmeye çalışıyor. Siyasi partinin görevi teröre perde olmak mıdır? Sırtını millet yerine teröre bağlayan parti, parti olarak kalabilir mi? Görevleri ateşe benzin dökmek midir? Siyaset teröre siper olmak mıdır? Kimin taşeronu olurlarsa olsunlar bu kiralık katillerle sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz.


recep tayyip erdoğan, cumhurbaşkanı, paralel yapı, pkk, Gençlik Kulübü Federasyon Kongresi, konuşuyor, iş birliği
ÖNCEKİ Davutoğlu'ndan Boynukalın açıklaması SONRAKİ Android'in RAM sorununa çözüm bulundu