• USD  32,34
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.393,53
SON DAKİKA

Fatih Portakal'dan Demirtaş'a bayrak tepkisi

Fatih Portakal'dan Demirtaş'a bayrak tepkisi

16 Eylül 2015 08:39

TOBB öncülüğündeki STK'lar terörü protesto mitingi düzenliyor. Rifat Hisarcıklıoğlu vatandaşlara 'Bayrağını al da gel' çağrısı yapmıştı. HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş bu çağrıyı ırkçı olarak niteleyince, FOX Ana Haber'de Fatih Portakal'dan çok sert tepki geldi.


Haberin Videosu İçin Tıklayın

Ankara'da sendikaların öncülüğüyle yapılacak olan, 'Teröre hayır, kardeşliğe evet' mitingi öncesi yapılan 'Bayrağını al da gel' kampanyasını ırkçılığı tetikleyecek bir söz olarak değerlendiren HDP Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş'a, FOX Ana Haber Anchorman'ı Fatih Portakal'dan sert tepki geldi. Portakal, şunları söyledi:

"TÜRK BAYRAĞIYLA YÜRÜMEK IRKÇILIKSA..."

"Selahattin Demirtaş, bayrakla yürüyüşü ırkçılığını tetikleyen bir anlayış olarak dile getiriyor. Selahattin bey, sizler o mitinglerinizi yaparken, o kalabalığın içerisinde Türk bayrağını sallayan insanlar vardı. Siz siyasetçiler, yeri geldiğinde bu bayrağın kanında her insanımızın kanı olduğunu söylüyorsunuz. Irkçılıkla alakası yok, o bayrak bizim canımız, o bayrak bizim herşeyimiz. Bizim devlet olduğumuzu gösteren yegane kutsallardan bir tanesi. Siz onu eğer ırkçılık olarak dile getiriyorsanız, en büyük ırkçı sizsiniz! O bayrağa kimse laf etmesin, çünkü o bayrakta ecdadın kanı var arkadaş"


selahattin demirtaş, hdp, PKK, fatih portakal, türk bayrağı, teröre hayır, tobb, rifat hisarcıklıoğlu, barış yürüyüşü, fox ana haber
ÖNCEKİ Hürriyet'i basan AKP'li vekilden Ahmet Hakan'a şok sözler! SONRAKİ Kayseri’de paralel yapı operasyonu: 11 gözaltı