• USD  32,24
  • EURO  34,83
  • BORSA  10.268,58
  • ALTIN  2.430,51
SON DAKİKA

Kilolu erkeklerin cinsel hayatı zayıf olur

Kilolu erkeklerin cinsel hayatı zayıf olur

27 Şubat 2016 11:32

Kısmetse olur sunucusu Seda Akgül'ün kilolu erkeklerin cinsel hayatının zayıf olduğuna ilişkin açıklamaları olay yarattı.


Şu sıralar ekranın, üzerine en çok konuşulan programlarından birini, ' Kısmetse Olur 'u sunuyor. Öncesinde ana haber sunucusu olarak ekrandaydı. Haberin 'dobra kadını'ndan 'çöpçatanlığa' geçiş yapan Seda Akgül ile Hürriyet'ten Hakan Gence konuştu...

Seda Akgül'ün kilolu erkek ve cinsel hayatla ilgili sözleri var ki çokça konuşulacağa benziyor:

Seda Akgül'ün En kilolu halimde bile aşk yaşadım. Ayrıca erkeğin kilolusunun cinsel hayatı zayıf oluyor. Bir laf var: "Horozun iyisi yağ tutmaz." Yani erkeğin iyisi yağ tutmaz. Kadının iyisi aslında hafif yağlı olur. İrisi ve dirisi makbuldür. İlk çağdan itibaren kadınlar hep kalçalı butlu çizilir.

VPeki nasıl kurtuldunuz kilolardan?

Eskiden çok yemek yiyormuşum. Şimdi yiyebileceğim en sağlıklı yemekleri yiyorum. Mesela bugün sabah kahvaltısında kepekli tost yedim. Öğlen yemeğinde zeytinyağlı yerim. Tatlı yersen onu öğün olarak sayıyorum. Kilit nokta iki öğün yemek. Bir de enerji için vitaminle kendimi destekliyorum. Herkes kendi bünyesine uygun olanı alabilir.


seda akgül, kilolu erkek, cinsel hayat, kısmetse olur, zeytinyağı
ÖNCEKİ İcra ve iflas dosyalarında ürküten artış SONRAKİ Siber medyaya Anayasa hazırlanıyor