• USD  32,36
  • EURO  34,80
  • BORSA  10.208,65
  • ALTIN  2.400,78
SON DAKİKA

Öcalan Davutoğlu'nu romantik bulmuş!

Öcalan Davutoğlu'nu romantik bulmuş!

20 Ocak 2016 12:17

Abdullah Öcalan, Davutoğlu için " Çok romantik bir başbakanla karşı karşıyayız. Yeterince deneyimi yok ve yüzeysel yaklaşma durumu var" demiş.


Avrupa’da yayınlanan bir kitap, bölücübaşı Abdullah Öcalan ile HDP heyeti arasındaki İmralı görüşmelerinde kaydedilen tutanaklarını yayınladı. Kitaba göre Davutoğlu’nun “çok deneyimsiz” olduğunu savunan Öcalan, “Evet başbakanın niyeti ile ilgili bir şey demeyeceğim. Ancak çok romantik bir başbakanla karşı karşıyayız” ifadelerini kullanıyor. Kitaptaki bir başka ayrıntı ise devleti temsilen görüşmelere katıldığı belirtilen Kamu Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu’nun Öcalan ile ilgili söyledikleri. Kitaba göre kamuoyunda yeni bir Öcalan imajı oluşturulduğunu belirten Dervişoğlu, Öcalan’a “Bir Öcalan imajı adeta yeniden oluştu. Daha önceki değerlendirmelerden çok farklı olarak burada yürütülen çalışmalarla bugün kamuoyu sizi çok farklı değerlendiriyor” diyor.


ahmet davutoğlu, abdullah öcalan, kürt sorunu, yalçın akdoğan, pkk lideri, imrali, romantik, muhammed dervişoğlu, imralı görüşmeleri
ÖNCEKİ PKK 4 büyük şehirde eyleme hazırlanıyor! SONRAKİ Bir Japonun objektifinden siyah beyaz Türkiye