• USD  32,15
  • EURO  35,07
  • BORSA  10.158,63
  • ALTIN  2.470,11
SON DAKİKA

PKK 4 büyük şehirde eyleme hazırlanıyor!

PKK 4 büyük şehirde eyleme hazırlanıyor!

20 Ocak 2016 11:10

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, PKK'nın Ankara, İstanbul, İzmir ve Mersin'de eylem hazırlığında olduğu bilgisinin, güvenlik ve istihbarat birimlerine ulaştığını söyledi.


Önümüzdeki günlerde terörün tırmanabileceğini anlattı. Çatışmaların il ve ilçe merkezlerine taşınabileceği uyarısında bulundu. Meclis'te basın toplantısı düzenleyen Özdağ, “Önümüzdeki haftalarda PKK'nın dağlardan ve Suriye'den bazı il ve ilçe merkezlerine yeni terörist unsurlar yollamasıyla çatışmalar büyük bir tırmanma aşamasına girecektir. Ankara, İstanbul, İzmir ve Mersin'de PKK'nın yeni terörist eylem girişimi içinde olacağına dair çok güçlü istihbaratlar vardır. PKK'nın Ankara'da iki büyük suikast üzerinde çalıştığı istihbaratı istihbarat ve güvenlik yetkililerine ulaşmıştır.” dedi.

Ümit Özdağ, iktidarın, asker ve polise operasyonları bir an önce bitirmeleri konusunda baskı yaptığı iddiasını da dile getirdi. Operasyonların ağır koşullar altında sürdüğünü ifade eden Özdağ, “AKP'nin askerlerimize ve polisimize bu psikolojik baskıyı yapma hakkı yoktur. Eğer gerçekten operasyonları bir an önce bitirin diye bu ağır koşullarda askerimize, polisimize bu tür baskılar yapacaksanız alın çocuklarınızı ve AKP Gençlik Kolları'nı, siz gidip bitirin.” diye konuştu. 


haber, haberler, mhp, istanbul, pkk, ankara, izmir, terör, eylem, mersin, ümit özdağ
ÖNCEKİ Ekmeğin fiyatı muzun fiyatını geçti SONRAKİ Öcalan Davutoğlu'nu romantik bulmuş!