• USD  32,20
  • EURO  34,73
  • BORSA  10.218,58
  • ALTIN  2.445,76
SON DAKİKA

Öztürk Yılmaz: Hepsine bir cevabım olacak

Öztürk Yılmaz: Hepsine bir cevabım olacak

12 Kasım 2018 09:39

CHP yönetimi tarafından ikinci kez kesin ihraç talebiyle disipline verilen Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, iddialar için " hepsine bir cevabım olacak " dedi. Yılmaz, turkiyegundemi.com'a yaptığı açıklamada, bazı imalı iddialar için " neden bugüne kadar partide tutmuşlar " dedi.


Bir televizyon konuşmasında sarfettiği Türkçe Ezan sözleri nedeniyle gündemi altüst eden ve ihraç istemiyle disipline sevkedilen CHP Ardahan milletvekili Öztürk Yılmaz'a ikinci kez disiplin yolu açıldı.

Öztürk Yılmaz ikinci kez disipline sevkedilmesinin birincisinde yapılan bir hata nedeniyle olduğunu belirterek, " yanlış bir maddeyle karar almışlar, bu ikincisi o yüzden " dedi. Öztürk Yılmaz çarşamba günü bir basın toplantısında bazı gerçekleri açıklayacağını belirtti.

Yılmaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya'nın " arkadasındakiler çıkacak" sözünün Pensilvanya dahil pek çok farklı şekilde yorumlandığını sormamız üzerine de, " Madem öyle neden bugüne kadar tutmuşlar beni ..Arkasında ne olduğunu Çarşamba günü açıklayacağım " dedi


pensilvanya, öztürk yılmaz, yıldırım kaya
ÖNCEKİ CHP'li vekile ikinci şok SONRAKİ AK Parti'nin Ankara adayını canlı yayında açıkladı