• USD  32,52
  • EURO  34,94
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.433,26
SON DAKİKA

Pereira’nın bileti kesiliyor

Pereira’nın bileti kesiliyor

05 Ağustos 2016 10:45

Fransa’daki karşılaşmada sergilenen kötü futbol sonrası Başkan Aziz Yıldırım da desteğini çekti


Fenerbahçe, Monaco’ya karşı avantajlı başladığı turu kaybedip elenince kazan kaynamaya başladı. Alınan lig ikinciliğine rağmen Başkan Aziz Yıldırım’ın arkasında durduğu ve yeni sezona da başlanan Teknik Direktör Vitor Pereira, Şampiyonlar Ligi’ne havlu atılmasıyla gözden düştü. Yıldırım’ın da yönetim içindeki yoğun baskı nedeniyle Pereira’ya karşı fikir değiştirdiği öğrenildi.

Monaco maçı sonrası Aziz Yıldırım’ın, yöneticilerle yaptığı değerlendirme toplantısında Pereira ile yolların ayrılmasına karar verildi. Bugün olağanüstü olarak toplanacak sarı-lacivertli kurmaylar Vitor Pereira ile masaya oturacak ve sözleşme feshi konusunu konuşacak. Portekizli çalıştırıcıdan istifa etmesi istenecek. Ancak aksi halde yardımcı hocalarla birlikte 4 milyon Euro’yu bulan maliyet de göze alınmış durumda…


YERİNE BIELSA İDDİASI

Yöneticilerin Vitor Pereira yerine ‘Çılgın’ lakabı ile tanınan ve Lazio ile anlaşıp sezona başlamadan istifa eden Marcelo Bielsa ismi üzerinde durduğu öğrenildi. Arjantinli teknik adamla, Pereira’nın feshi biter bitmez masaya oturulacak.


fenerbahçe, Aziz Yıldırım, pereira, bielsa
ÖNCEKİ Eski AK Partili vekil gözaltına alındı SONRAKİ Büyükada toplantısına soruşturma