• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Rüştü Reçber sigara içtiği için....

Rüştü Reçber sigara içtiği için....

03 Nisan 2020 11:52

Türk futbolunun efsane kalecisi Rüştü Reçber'in Corona virusü (Covid-19) tedavisi devam ederken, ortaya atılan çeşitli iddialar kafaları karıştırdı.


Efsanevi milli kaleci Rüştü Reçber de corona virüsüne yakalanırken 46 yaşındaki unutulmaz milli futbolcunun eşi Işıl Reçber, söz konusu iddiaları yalanladı.

Işıl Reçber yaptığı açıklamada efsane eldiven Rüştü Reçber ile ilgili ‘Yoğun bakım ile ilgili haberler çok şükür ki doğru değil. Biraz daha iyiyiz tedavimiz stabil olarak normal odada devam etmekte. Daha iyi olacağız inşallah. İlginize alakanıza sonsuz teşekkürler…’ dedi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA
Koronavirüs tanısıyla 29 Mart Pazar günü hastaneye yatışı gerçekleştirilen eski Rüştü Reçber’le ilgili hastane, "Koronavirüs tanısıyla 29 Mart Pazar günü Acıbadem Maslak Hastanesi’ne yatışı gerçekleştirilen eski Milli Kaleci Rüştü Reçber’den sevindirici haber geldi. Türk futbolunun sevilen ismi Rüştü Reçber’in tedavisini gerçekleştiren Acıbadem Maslak Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Serap Gençer ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Gülcihan Özkan şu bilgileri verdi: “Pazar günü Covid-19 tanısı alarak hastanemize nakledilen ve tedavisini sürdürdüğümüz Rüştü Reçber halen hastanemizde normal hasta katında yatırılarak izolasyonu ve tedavisine devam edilmektedir. Hastamızın genel durumu her geçen gün daha iyiye gitmektedir.” açıklamasını yapmıştı.

YENİ BİLGİLER ORTAYA ÇIKTI
Spor Arena, efsane kalecinin son durumuyla ilgili bilgilere ulaştı. Rüştü Reçber'in yoğun bakımda değil, hasta katında izole halde yattığı öğrenilirken süreçle ilgili detaylar da ortaya çıktı.


SİGARA İÇTİĞİ İÇİN AĞIR ATLATTI
Sağlık durumu iyi olan Rüştü Reçber'in sigara içtiği için bu hastalığı ağır attığı öğrenildi.

MÜJDELİ HABER
Müjdeli haber ise efsane kalecinin kısa süre içinde taburcu edilecek olması...


hastane, virüs, tedavi, acıbadem, rüştü rençber
ÖNCEKİ Borçka'da karantina başladı SONRAKİ Başkanlar gelmeyin dedi