• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

TKDF Türkiye'yi ayağa kaldıran kitap için açıklama yaptı

TKDF Türkiye'yi ayağa kaldıran kitap için açıklama yaptı

29 Mayıs 2019 08:36

TKDF, Türkiye'yi ayağa kaldıran kitapla ilgili yaptığı açıklamada, söz konusu sayfaların yayınlanmasına tepki gösterdi. Başkan Canan Güllü sözde yazarın suç unsuru taşıyan başka kitaplarının da olduğunu belirterek, "bu işin peşini bırakmayacağız" dedi.


Türkiye Gündemi/ Müşerref Seçkin

İçerisindeki iğrenç ifadelerle Türkiye'yi ayağa kaldıran pedofili içeren kitapla ilgili olarak Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu açıklama yaptı.  Açıklamada, söz konusu kitabın bölümlerin açıkça yazılmasına tepki gösterildi. Bu tür açıkça yazmaların daha çok yol gösterici olduğuna dikkat çekildi.

TKDF'nin açıklaması şöyle:

"Günboyu malum kitapla ilgili sessiz kaldık.Çünkü her tıklandığında bu tür yayınların yaygınlaştığına ve yol göstericiligine inanlardanız.Haftasonu bize ulaşan bu kitabın sayfalarını okumak çok zordu.Whatsapp gurubumuzda bulunan 30 İl Barosunun Kadın Hakları merkezleri ile karar aldık ve kitaba ulaşarak numaralı sayfalı bölümleri üzerinden dava açma girişimlerinde bulunuldu.Barolar Birligi de dahil olmak üzere.Ancak bizim gösterdiğimiz özene inat tüm sosyal medyada ve gazetelerde internet haberciliginde sayfalar olduğu gibi yayınlandı..

 
Mücadelemiz yayını toplatmak ve buna vize veren bakanlığın yayın ilkelerini uygulama aksaklıklarının giderilmesini sağlamakÖzellikle Uluslararası Istanbul sözleşmesine ve çocuk hakları bildirgesine imza atan ülkemizin gereklerini yerine getirmeyenler icin suç duyurusunda bulunmak.

BANDROLÜ KİM VERİYOR ?

Biraz önce Kültür Bakanlığınında suç duyurusunda bulunduğu haberini ögrendik.Gariplikte burada değil mi?Bandrolü kim veriyor ? Takipteyiz. Lütfen bundan sonra çocukların yüksek yararı için bu konuların paylaşımında dikkatli olalım.

CANAN GÜLLÜ: PEŞİNİ BIRAKMIYORUZ

Açıklama ile ilgili konuştuğumuz TKDF Başkanı Canan Güllü, " Açıklamak istemiyorum çünkü reklamı oluyor hemen. Ama o yazarın başka kitaplarının da olduğunu öğrendik. Peşini bırakmıyoruz. " dedi


kültür bakanlığı, bandrol, cana güllü
ÖNCEKİ Emeklinin 146 lirasına ne oldu ? SONRAKİ AKP'li isim de rahatsız oldu