• USD  32,39
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.984,46
  • ALTIN  2.432,54
SON DAKİKA

Trafikte sopalı saldırıya uğrayan kadınlar isyan etti

Trafikte sopalı saldırıya uğrayan kadınlar isyan etti

05 Mayıs 2020 11:44

Mersin'de trafikte tartıştıkları bir kişinin sopalı saldırısına uğrayan 3 kadın, "Biz kadına şiddetin adaletini, kadına şiddetin durmasını istiyoruz" dediler. Olayda her iki taraf da birbirinden şikayetçi olurken, karşı tarafın da darp raporu aldığı öğrenildi.


Mersin'de tartıştığı kişi tarafından trafikte dövülen kadınlar, olay esnasında yaşananları tüm detaylarıyla anlattı. Şikayetlerinden vazgeçmeyeceklerini belirten kadınlar, "Gücümüz yetmediği halde bizi sopa ile darp eden bir adam var karşımızda. Biz adalet istiyoruz" dedi.
Mersin'de trafikte tartıştıkları bir kişinin sopalı saldırısına uğrayan 3 kadın, şahıstan ve kızından şikayetçi olduklarını söyledi. Kadınlar, "Biz kadına şiddetin adaletini istiyoruz. Kadına şiddetin durmasını istiyoruz" dedi. Olayda her 2 taraf da birbirinden şikayetçi olurken, karşı tarafın da darp raporu aldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, 28 Nisan Salı günü Merkez Mezitli ilçesine bağlı Yeni Mahalle 2. Çevre Yolu üzeri Kale kavşağında meydana geldi. Trafikte seyir halinde olan Feride K., kız kardeşi Hilal K. ve arkadaşı Dilara K., trafikte bir adam ve kızıyla tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada 3 kadın, sopayla saldırıya uğradı. Olayın ardından 3 kadın, polise giderek, baba ve kızından şikayetçi oldu. Çalışma başlatan polis ekipleri, baba ile kızını polis merkezine getirdi. Her 2 tarafın da ifadesi alınırken, doktordan raporlar alındı. Taraflar birbirinden şikayetçi olurken, ifadelerinde 'küfür' iddialarında bulundular.


trafik, mersin, sopalı sladırı
ÖNCEKİ İBB'den Üniversite adaylarına büyük hizmet SONRAKİ Kılıçdaroğlu:Yeter Allahaşkına,ne darbesi