• USD  32,34
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.393,53
SON DAKİKA

Türkiye Cansel için ayakta : Susma !

Türkiye Cansel için ayakta : Susma !

22 Şubat 2016 13:02

Lise öğrencisi Cansel K.'nin (18) öğretmeninin cinsel istismarına uğramasının ardından hayatına son vermesi üzerine yetkililer harekete geçti .Sosyal medyada da Cansel için kampanya başlatıldı


Chage org'da başlatlan imza kampanyası şöyle

Genç bir fidan daha koparıldı. Bir kız daha hiç edildi, yok sayıldı, bir bez parçası gibi savruldu. Hangi yürek dayanır buna, hangi insan susabilir bu ahlaksızlığa, nasıl örtülebilir bu olayın üstü. Gencecik bir kıza tecavüz edip intihar edişinin üstünü nasıl örtersiniz.

Lise öğrencisi Cansel intihar etti. Ancak intihar nedeni ilçe kaymakamına kadar gizlenmeye çalışıldı. Kimsenin söylemek istemediğiyse matematik hocasının ona tecavüz etmiş olmasıydı. “Kimse duymasın”, “okulun adı kirlenmesin” diye olayın üstünü kapatmaya çalıştılar.

Cansel aslında okulunda tecavüzcüsünü görmeye dayanamayarak intihar etti.

Okulu, ikinci evimiz öğretmenimizi, annemiz babamız saydırdınız, güvendik sizlere, nasıl olurda böyle davranırsınız? "Cansel için Susma" çağrısını duyupta önemsemeyen insanlar bilsinler ki tüm kadınlar bir Cansel adayı ve tüm erkekler de bir Cansel'in ailesi, abisi, komşusu.

Cansel için bir olacağız ve istismarcı Matematik öğretmeni "Bayram Ö"nün hak ettiği cezayı alması için gerekli olan her yere sesimizi duyuracağız!


tecavüz, intihar, öğretmen, kayseri, cansel, okul yönetimi, milli eğitim müdürlüğü
ÖNCEKİ 14 ayda bin 220 Işid teröristi yakalandı SONRAKİ Ankara Bombacısı Salih Neccar değilmiş