• USD  32,34
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.393,53
SON DAKİKA

Umut istenirse GS-FB derbisinde sahaya çıkacak

Umut istenirse GS-FB derbisinde sahaya çıkacak

16 Mart 2016 11:11

Ankara saldırısında babasını kaybeden Umut Bulut, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçında görev verilmesi halinde sahaya çıkacak.


Tüm Türkiye’yi yasa boğan Ankara’daki bombalı saldırıda babası Kemal Bulut’u kaybeden Umut Bulut, büyük bir fedakarlığa hazırlanıyor. Dün Kayseri’de babasını toprağa veren tecrübeli futbolcu, gece İstanbul’a döndü. Galatasaray’ın Fenerbahçe ile oynayacağı kritik maçın çalışmalarına katılacak olan Umut Bulut, görev verilmesi halinde dev derbide sahada yer alacak.

Oldukça kötü bir sezon geçiren Galatasaray’ın taraftarının gönlünü alma maçı olarak gördüğü Fenerbahçe derbisinde, acı bir hafta geçiren Umut da takım arkadaşlarını yalnız bırakmayacak. Derbi maça kadar yapılacak tüm antrenmanlarda yer alacak olan milli futbolcu, teknik ekipten Fenerbahçe maçı için görev bekleyecek.

Babasının cenaze töreninde oldukça bitkin görünün forvet oyuncusu, kendisine izin verilmesine rağmen fedakarlıktan kaçınmayarak cenazenin hemen ardından geri dönen takım arkadaşlarının ardından gece geç saatlerde İstanbul’a döndü.


galatasaray, fenerbahçe, Derbi, umut bulut, fedakar karar, forvet, bitkin
ÖNCEKİ Saldırının arkasında PKK varsa... SONRAKİ Cumhurbaşkanı twitter için talimat verdi