• USD  32,57
  • EURO  34,90
  • BORSA  9.645,02
  • ALTIN  2.434,80
SON DAKİKA
POLİTİKA
CHP'li Aytekin : Türkiye'de Salgın bitmiyorsa bunun tek sebebi AKP’dir

CHP'li Aytekin : Türkiye'de Salgın bitmiyorsa bunu...

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, “Kendilerine gelince her türlü kuralı çiğneyenler, kongreler bitince bütün ülkeye kurallara uyalım diyorlar. İnsan aklıyla dalga geçen AKP, halk sağlığı sorunudur. Türkiye’de salgın bitmiyorsa bunun tek sebebi AKP’dir.” dedi.

Devlet Bahçeli'den Gazetecilere Suçlama

Devlet Bahçeli'den Gazetecilere Suçlama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazeteciler Necdet Saraç, Şaban Sevinç, Ali Haydar Fırat, Hakan Bayrakçı, Orhan Bursalı ve Sevilay Yılman'ı CHP'nin tetikçisi olmakla suçladı.

Ali Babacan'dan Erdoğan'ı kızdıracak küçük ortak ve Perinçek göndermesi

Ali Babacan'dan Erdoğan'ı kızdıracak küçük ortak v...

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a sert sözlerle yüklendi ve “Küçük ortağın gemisine bindiler, rotayı da Perinçek'e verdiler” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu:Cumhuriyet Tarihimizin En Önemli Eylemi...

Kılıçdaroğlu:Cumhuriyet Tarihimizin En Önemli Eyle...

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka İstanbul Sözleşmesi'nin feshini öngören Cumhurbaşkanı Kararı'nın iptali için Danıştay'a dava açtıklarını duyurdu.

Selahattin Demirtaş: Kesin Bilgi, İçeriden Bildiriyorum...

Selahattin Demirtaş: Kesin Bilgi, İçeriden Bildiri...

Selahattin Demirtaş, T24 için yazdığı 'Hadi Gülümse' başlıklı yazıda "Siz, aydınlanmanıza bakın. Aydınlanmış bir halkın tabanda kuracağı ittifakın karşısında durabilecek siyasetçi, daha doğmadı.

Garo Paylan: Hopalı esnafla Diyarbakırlı esnafın derdi aynı

Garo Paylan: Hopalı esnafla Diyarbakırlı esnafın d...

HDP heyeti "iş ve aş buluşmaları" kapsamında Artvin'in Hopa ve Kemalpaşa ilçelerini ziyaret etti.

Cemal Enginyurt’tan pudra şekerine şiirli tepki

Cemal Enginyurt’tan pudra şekerine şiirli tepki

Kürşat Ayvatoğlu'na, DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da tepki gösterdi. Enginyurt sosyal medya hesabından yazdığı şiir ile AKP hükümetini ve Ayvatoğlu'nu hedef aldı.

Erdoğan'ı Destekleyen Partiden Şok Açıklama

Erdoğan'ı Destekleyen Partiden Şok Açıklama

HÜDA-PAR Genel Başkanı, Anayasa'nın ilk 4 maddesini hedef aldı: Dokunulamaz olarak kabul etmek, gelecek nesillere ihanettir

Karayalçın: AKP Kalabalık Görünme Çabasında...

Karayalçın: AKP Kalabalık Görünme Çabasında...

Murat Karayalçın lebabeb kongreleri değerlendirdi. Karayalçın AKP’nin halka hem ekonomik hem de sağlık açısından zarar verdiğini belirtti

Yandaşlar Vergiden Muaf...

Yandaşlar Vergiden Muaf...

Erdoğan, eski AKP Milletvekili Aziz Akgül’ün başkanı olduğu Türkiye İsrafı Önleme Vakfı ile Erenköy Cemaati’nin lideri Osman Nuri Topbaş’ın dedesinin adını taşıyan Fahri Kiğılı Vakfı’nı vergiden muaf tuttu.

Kılıçdaroğlu Açıkladı: Sonbahar'da Seçim Var

Kılıçdaroğlu Açıkladı: Sonbahar'da Seçim Var

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sonbaharda erken seçime gidilebileceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Sonbaharda seçime gitmek zorundalar" dedi.

Kaftancıoğlu: Tek adamı çok kadınlar olarak göndereceğiz

Kaftancıoğlu: Tek adamı çok kadınlar olarak gönder...

Canan Kaftancıoğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın İstanbul’da kadın gerçekliği konusunda gerçekleştirdiği kamuoyu araştırmasının sunumu ve ‘’CHP İstanbul Sözleşmesi Dayanışma Ağı’nın’’ tanıtımını gerçekleştirdi.

Melih Gökçek Bakan Oluyor İddiası

Melih Gökçek Bakan Oluyor İddiası

Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, yeni bir bakanlık kurulacağını ve bu bakanlığın başına Melih Gökçek’in getirileceğini iddia etti.

Davutoğlu: Asıl değişim kabinede…

Davutoğlu: Asıl değişim kabinede…

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, katıldığı televizyon programında AKP’nin 7. Olağan Kongresi’nde Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) listesinin değişimiyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

AKP Yönetiminde Dikkat Çeken İsimler

AKP Yönetiminde Dikkat Çeken İsimler

AKP MKYK listesi belli oldu. Listede, Mustafa Kemal Atatürk'e ve Muharrem İnce'ye hakaret eden dikkat çekici isimler yer aldı.

İmamoğlu'nun Hediyesi Trabzon Tartışması Çıkardı

İmamoğlu'nun Hediyesi Trabzon Tartışması Çıkardı

Ekrem İmamoğlu'nun Voleybol takımı kullansın diye hediye ettiği otobüs, Trabzon'da tartışmalara yol açtı. MHP'li Başkan Tarım, İskofya Kadın Voleybol takımı isminin Türkçe olmadığını söylerken CHP'li Başkan Hacısalihoğlu,''Trabzon İsminden de mi rahatsızsınız? diye sordu

Erdoğan Yine Yastıkaltı Çağrısı Yaptı

Erdoğan Yine Yastıkaltı Çağrısı Yaptı

Erdoğan'dan vatandaşlara çağrı: Evlerindeki döviz ve altını, finans araçlarına yatırmalarını ve ekonomiye kazandırmalarını istiyorum

Sadettin Tantan: İktidar Halk Hareketinden Korkuyor!

Sadettin Tantan: İktidar Halk Hareketinden Korkuyo...

Tantan’dan İstanbul Sözleşmesi yorumu: "Örgütlü suçun derebeyleri, yabancı servislerin kullandığı dini unsurlar, dini siyasete alet ediyor. Bunlar sözleşme üzerinden siyasi çıkar peşinde"

AKP Oylarında Büyük Düşüş!

AKP Oylarında Büyük Düşüş!

Gazeteci Barış Yarkadaş, ve Gezici Araştırma'nın sahibi Murat Gezici katıldıkları televeizyon programında AKP'nin son oy oranını açıkladı.

Kılıçdaroğlu: Kimse Kadınların Önünde Takoz Olmayacak

Kılıçdaroğlu: Kimse Kadınların Önünde Takoz Olmaya...

Kemal Kılıçdaroğlu, "Kadınları her türlü şiddete karşı korumak, kadına karşı şiddeti ve aile içi şiddeti kaldırmak." Bütün kadınların huzurunda Erdoğan'a soruyorum. Sen bunun neresine karşısın?" ifadelerini kullandı.