• USD  32,59
  • EURO  34,86
  • BORSA  9.682,06
  • ALTIN  2.492,25
SON DAKİKA
POLİTİKA
Adayımız Mansur Yavaş Açıklamasına CHP'den Açıklama

Adayımız Mansur Yavaş Açıklamasına CHP'den Açıklam...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın partisinin cumhurbaşkanı adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği CHP'den ilk açıklama geldi.

Erdoğan'ı Başarılı Bulanların Oranı Yüzde 55

Erdoğan'ı Başarılı Bulanların Oranı Yüzde 55

Aksoy Araştırma’nın Türkiye Monitörü 2022 13. Hafta Raporu’na göre, halk ekonomik krizin ve hayat pahalılığının kalıcı olduğu, gıda ve temizlik ürünlerinin fiyatlarının artacağı, ekonominin daha da kötüye gideceği görüşünde.

Ukrayna Krizindeki Rolu AKP'nin Oy Oranını Arttırdı

Ukrayna Krizindeki Rolu AKP'nin Oy Oranını Arttırd...

AKP'nin oyu, kararsızlar dağıtıldıktan sonra yüzde 34,3 oldu

İYİ Parti'de Ortak Aday Tasfiyesi

İYİ Parti'de Ortak Aday Tasfiyesi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in partisinin başkanlık divanındaki görev değişikliği kulislerde farklı tartışmaları da beraberinde getirdi.

İYİ Parti'de Dengeler Nasıl Değişti?

İYİ Parti'de Dengeler Nasıl Değişti?

İsmail Saymaz, A takımı değişen İyi Parti ile ilgili aktardığı kulis bilgisinde “Koray Aydın, eşbaşkanlık havası oluşturuyordu. Kendisi teşvik etmemekle birlikte 'Hayır' demiyordu. Şimdi Akşener, 'Parti benim' dedi’ diye konuşuluyor” ifadelerini kullandı.

Erdoğan Neden Gül ile buluşmak istiyor?

Erdoğan Neden Gül ile buluşmak istiyor?

Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski milletvekilleri buluşmasının ardından, “şu sıralar sessiz kalan çok kritik bir isimle buluşmayı arzuladığını” yazdı.

Tek Aday İlk Tur Formülünde Uzlaşıldı

Tek Aday İlk Tur Formülünde Uzlaşıldı

Gazeteci Fikret Bila, altı liderin 'cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmak için tek aday, ilk tur formülünde uzlaşmış durumda' olduğunu belirtti.

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na üstü kapalı tehdit

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na üstü kapalı tehdit

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Barajı geçemeyince nereye yüzeceksin?" diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. MHP'nin baraj diye sorunu olmadığını iddia eden Bahçeli, "Fazla merak iyi değildir. Ne gelirse insanın başına meraktan gelir" ifadelerini kullandı.

Tansu Çiller ve Ayhan Bilgen'in Oy Oranı Ne Kadar?

Çiller ve Bilgen'in Oy Oranı Ne Kadar?

Sabah yazarı Mahmut Övür, Optimar anketinin mart ayı sonuçlarında siyasete girmeye hazırlanan eski Başbakan Tansu Çiller ve HDP'den istifa ederek yeni parti kurma hazırlıklarında olan Ayhan Bilgen'in oy oranını açıkladı.

ORC Anketi: Z kuşağının tercihi CHP

ORC Anketi: Z kuşağının tercihi CHP

ORC Araştırma Z kuşağı olarak tanımlanan 17-25 yaş grubuna yönelik son seçim anketi sonuçlarını açıkladı.

Muharrem İnce: Bizim Erdoğan'ı Destekleyecek Halimiz Yok

İnce: Bizim Erdoğan'ı Destekleyecek Halimiz Yok

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "DEVA Partisi'nden daha az oy alacağımıza inanmıyorum ama anketlerde bizi yazmıyorlar. dedi.

Kılıçdaroğlu: Uyuşturucu Baronları Siyasetçi Satın Alıyor

Kılıçdaroğlu: Uyuşturucu Baronları Siyasetçi Satın...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Uyuşturucu baronları siyasetçi satın alıyor. Türkiye'yi uyuşturucu cenneti yaptılar. dye konuştu.

Millet İttifakı farkı açıyor!

Millet İttifakı farkı açıyor!

Aksoy Araştırma’nın son seçim anketine göre AKP ile CHP arasındaki fark kapandı. Millet İttifakı ise Cumhur İttifakı’na fark attı.

CHP Lideri Bergen'i İzledi İstanbul Sözleşmesi Sözü Verdi

CHP Lideri Bergen'i İzledi İstanbul Sözleşmesi Söz...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu, parti heyetiyle birlikte Bergen filmini yurttaşlar ile beraber izledi. Kılıçdaroğlu, film çıkışında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yeniçağ Yazarı Uğuroğlu: Erdoğan Dönemi 2023'te Kapanıyor

Yeniçağ Yazarı Uğuroğlu: Erdoğan Dönemi 2023'te Ka...

Erken seçim olmadan iki kez cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın üçüncü kez aday olamayacağını belirten Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, iktidar blokunun hazırladığı seçim yasasına işaret edip "Erdoğan dönemi 2023'te kapanıyor" dedi.

Muharrem İnce: Utanmazlığın son noktası!

Muharrem İnce: Utanmazlığın son noktası!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Milletvekili Seçim Kanunu'nda değişiklik yapılması amacıyla AKP-MHP tarafından hazırlanan ve TBMM Başkanlığı'na sunulan yasa teklifini “utanmazlığın son noktası” olarak tanımladı.

Yeni Seçim Kanunundan En Zararlı CHP Çıkacak

Yeni Seçim Kanunundan En Zararlı CHP Çıkacak

AREA Araştırma Şirketi'nin sahibi Murat Karan, Cumhur İttifakı'nın yeni seçim kanunu çalışmasını Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan'a değerlendirdi.

Seçim Yasası Meclis’e Geliyor! Neler Değişecek?

Seçim Yasası Meclis’e Geliyor! Neler Değişecek?

Milletvekili Seçimi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, AKP ve MHP yetkilieri tarafından Meclis Başkanlığına sunuldu.

6 partinin oy oranı belli oldu

6 partinin oy oranı belli oldu

Yöneylem Araştırma Şirketi'nin anket sonuçlarına göre, seçmenlerin ittifak tercihlerinde Millet İttifakı yüzde 38,1 oy oranına sahipken Cumhur İttifakı, yüzde 34,2'de kaldı.

Ali Babacan: Eleştiriye Tahammülleri Yok

Ali Babacan: Eleştiriye Tahammülleri Yok

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’nın Mamak ilçesinde ziyaret ettiği bir evde vatandaşlarla sohbet etti. Bir gencin “Ben onlara karşı bir şey söylediğim zaman neden terörist oluyorum” sorusu üzerine Babacan, “Eleştiriye tahammülleri yok” yanıtını verdi.

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19