• USD  32,38
  • EURO  34,68
  • BORSA  10.092,70
  • ALTIN  2.399,11
SON DAKİKA
POLİTİKA
Deniz Baykal YDK'ya adaylığını açıkladı

Deniz Baykal YDK'ya adaylığını açıkladı

CHP 37. Olağan Kurultayı'nda partinin Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) için de adaylar netleşti.

Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesi..

Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesi..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 80 kişilik listesi de belli oldu. Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesi Divan'a ulaştı

CHP’nin 37. Olağan Kurultayı başladı

CHP’nin 37. Olağan Kurultayı başladı

POPULER PROGRAMLAR GEZİ GÜNÜN ÖZETİ YAYIN AKIŞI HABER CHP’nin 37. Olağan Kurultayı’nın detayları 25 Temmuz 2020 Cumartesi Abone ol CHP’nin 37. Olağan Kurultayı bugün ve yarın Ankara Bilkent Odeon Gösteri ve Kültür Merkezi’nde “İktidar kurultayı” başlığı altında gerçekleştiriliyor.

İktidara yakın anket şirketi Erdoğan'ı yüzde 50 nin altına düşürdü

İktidara yakın anket şirketi Erdoğan'ı yüzde 50 ni...

Areda Survey, vatandaşlara, “Bu pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hangi adaya oy verirdiniz?” sorusu yöneltti.

 İlhan Cihaner’den Kılıçdaroğlu ve ekibine sert eleştiri

İlhan Cihaner’den Kılıçdaroğlu ve ekibine sert el...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı aday adaylığını açıklayan Cihaner, sert eleştirilerde bulundu. Cihaner, belediye başkanlarının ve parti yöneticilerinin delegeleri işle, aşla tehdit ettiğini öne sürdü.

Kılıçdaroğlu'ndan Millet ttifakı açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan Millet ttifakı açıklaması

37. CHP Olağan Kurultayı, Bilkent Odeon’da devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 37. Olağan Kurultayı’nda açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu’ndan flaş Fatih Portakal açıklaması...

İmamoğlu’ndan flaş Fatih Portakal açıklaması...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı'nda yaşanan VIP krizinde kendisi için "Hakaret ettiğini duydum" diyen gazeteci Fatih Portakal ile ilgili soruya, “Bir gün siyaset biter, iki arkadaş gibi otururuz, elbet söyleyeceklerim var ona” sözleriyle cevap verdi.

Ali Babacan'dan AKP'ye sert sözler

Ali Babacan'dan AKP'ye sert sözler

Gazeteci Deniz Zeyrek, DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın Ayasofya'ya ilişkin, "Türkiye'nin büyük sorunları var. Hükümetin büyük sorunları örtmek için getirdiği olaylardan biri" sözlerini köşesine taşıdı.

Emin Çölaşan : Cumhuriyet rejiminin geleceği söz konusu

Emin Çölaşan : Cumhuriyet rejiminin geleceği söz k...

Sözcü yazarı Emin Çölaşan, bugün ve yarın gerçekleştirilecek CHP'nin 37. Olağan Kurultayı öncesi önemli bir yazı kaleme aldı. Çölaşan, "CHP'nin omuzlarında yine çok ağır bir yük var… Zira Cumhuriyet rejiminin geleceği söz konusu." ifadelerini kullandı.

CHP Kurultayında adaylara uyarı telefonu

CHP Kurultayında adaylara uyarı telefonu

CHP’nin 25-26 Temmuz’da yapılacak kurultayında yeniden belirlenecek Parti Meclisi’nde (PM) Anadolu temsiliyetinin artacağı; görev alacak yeni isimlerin farklı kesimlerle teması olanlar ve sahada çalışanlardan oluşacağı belirtiliyor.

AKP'yi destekleyen gençlerin oranı yüzde 25'ten fazla değil

AKP'yi destekleyen gençlerin oranı yüzde 25'ten fa...

Z kuşağı gençlerinin büyük çoğunluğunun AKP'ye muhalif olduğunu ifade eden MAK Danışmanlık sahibi Mehmet Ali Kulat, katıldığı Youtube programında yaptığı açıklamada bölge bölge Z kuşağının oy tercihlerini açıkladı.

İlhan Cihaner CHP'de başkanlığa aday

İlhan Cihaner CHP'de başkanlığa aday

CHP Parti Meclisi Üyesi İlhan Cihaner partisinin 37. Olağan Genel Kurultayı'nda genel başkanlığa adaylığını açıkladı.

Özgür Özel: Erdoğan ilk kez itiraf etti

Özgür Özel: Erdoğan ilk kez itiraf etti

CHP Grup Başkanvekili Özgür . Özel, "İlk kez Erdoğan cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin yürümediğini, revizyona, reforma muhtaç olduğunu, daha iyisi bulunursa da ona açık olduklarını söyledi" dedi.

Enginyurt istifa edecek misiniz sorusuna ne yanıt verdi ?

Enginyurt istifa edecek misiniz sorusuna ne dedi?

TürkiyeGündemi Özel Haber- MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.Enginyurt "istifa edecek misiniz?" Sorusuna "şu anda bir şey söyleyemem" yanıtını verdi.

Hakan Şükür: Ne siyasi ayağı, küçük enişte!

Hakan Şükür: Ne siyasi ayağı, küçük enişte!

Ahmet Davutoğlu,Hakan Şükür için "FETÖ'nün siyasi ayağı" dedi. Şükür şu ifadelerle yanıt verdi: "Ben hayatımda bu kadar geri zekalı bir ifade görmedim.. Ne siyasi ayağı küçük enişte? Sen ve tayfan yalvararak partinize aldınız."

Kılıçdaroğlu'na ikinci rakip...

Kılıçdaroğlu'na ikinci rakip...

Aytuğ Atıcı'dan sonra İlhan Cihaner'in de Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına aday olarak çıkacağı CHP kulislerinde konuşuluyor.

Bahçeli: Sosyal medya terörü bir güvenlik sorununa dönüştü

Bahçeli: Sosyal medya terörü bir güvenlik sorununa...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün Meclis'e gelecek sosyal medya düzenlemesine ilişkin, "Sosyal medya terörü bir güvenlik sorununa dönüştü. Temennim TBMM'de yüreklere su serpen bir düzenleme yapılması" yorumunu yaptı.

15 Temmuz’da kim neredeydi açıklansın

15 Temmuz’da kim neredeydi açıklansın

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, OHAL’in yıl dönümünde son dört yılı özetleyen bir rapor yazdı. Raporda, “15 Temmuz gecesi bakanların, siyasetçilerin nerede olduğu açıklansın” çağrısı yapıldı

Gökçek'ler için yeni suç duyurusu

Gökçek'ler için yeni suç duyurusu

Eski ABB Başkanı Melih Gökçek, belediyenin hafriyat işini, oğlu Ahmet Gökçek’in kurucu başkanlığını yaptığı Osmanlıspor’a verdi. ABB, 4 milyon 743 bin TL kira geliri elde ederken, Osmanlıspor 1.1 milyar TL kazandı.

Yenilik Partisi kuruluş dilekçesi Bakanlığa verildi

Yenilik Partisi kuruluş dilekçesi Bakanlığa verild...

Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'ın başkanlığındaki Yenilik Partisi'nin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı'na teslim edildi.