• USD  32,18
  • EURO  34,99
  • BORSA  10.739,57
  • ALTIN  2.514,15
SON DAKİKA
POLİTİKA
Kaftancıoğlu: Çapsızları ciddiye almaya gerek yok

Kaftancıoğlu: Çapsızları ciddiye almaya gerek yok

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu “AKP’li yöneticileri onların seviyesine inmeden uyarın. Gölgelerinden korkan çapsızları ciddiye almaya gerek yok” dedi.

Diyanet kapatılmalı diyen AKP'liyi açıkladı

Diyanet kapatılmalı diyen AKP'liyi açıkladı

Karar yazarı Akif Beki, AKP'deki Diyanet karşıtlığını köşesine taşıdı. Beki, AKP'li Merve Kavakçı'nın "Diyanet kapatılmalı" dediğini aktardı.

Kılıçdaroğlu: Belediyelerle, hayırda yarışmaya korkuyorlar

Kılıçdaroğlu: Belediyelerle, hayırda yarışmaya kor...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Erdoğan’ın hayrı kendine ve yakın çevresinedir. Bizimle hayırda yarışırsa geride kalacağını bilir. Fedakarlığı vatandaştan değil, ihalelerle zengin ettiği yandaştan bekleyecek” dedi.

Karamollaoğlu: Ekonomik tsunami geliyor

Karamollaoğlu: Ekonomik tsunami geliyor

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gündemi değerlendirdi.

Akşener: Yeni Camii de dilenip, Sultan Ahmet Camii'de sadaka dağıtılmaz

Meral Akşener canlı yayında konuştu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Habertürk ekranlarında Fatih Altaylı ile Teke Tek programında soruları yanıtladı.

Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı

Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanmasıyla ilgili “suçu ve suçluyu övme, suça azmettirme" suçlarından hakkında soruşturma açılan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı.

Muharrem İnce’den  Erdoğan’a tepki

Muharrem İnce’den Erdoğan’a tepki

CHP'li Muharrem İnce, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada CHP'yi hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'ndan belediyelere 3 talimat ...

Kılıçdaroğlu'ndan belediyelere 3 talimat ...

Kılıçdaroğlu, koronavirüs salgını ile mücadeleleri AKP iktidarı tarafından engellenen CHP'li belediyelere vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi için talimat verdi.

Kılıçdaroğlu: Geri adım atmayacağız

Kılıçdaroğlu: Geri adım atmayacağız

Belediye başkanlarının baskı ve soruşturmalar nedeniyle geri adım atmayacağını bildiren Kılıçdaroğlu, “Belediyelerimiz zarar görmüyor, asıl zararı vatandaş görüyor” dedi

Ali Babacan'ın Atatürk gafına tepki yağdı

Ali Babacan'ın Atatürk gafına tepki yağdı

TBMM'nin kuruluşunu kutlamak için paylaştığı mesajında, millet meclisinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yer vermeyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, tepkiler üzerine bir mesaj daha yayımladı.

Davutoğlu: Ben söylemedim Erdoğan söyledi

Davutoğlu: Ben söylemedim Erdoğan söyledi

Davutoğlu, "Suriye konusunda bütün suçlamalar bana yapılıyor. Ben "Emevi Camii'nde Cuma namazı kılacağız" diye birşey demedim. Bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan söyledi. Pelikan çetesinin algı operasyonu" diye konuştu.

Son ankette AKP oyları yüzde 35,8

Son ankette AKP oyları yüzde 35,8

Koronavirüs salgını ile mücadele ettiğimiz şu günlerde yapılan son seçim anketinde Meral Akşener önderliğindeki İYİ Parti baraj altında kaldı. CHP'nin yüzde 21'lik kesimin desteğini aldığı ankette, AKP'nin oy oranı ise yüzde 35 olarak belirlendi.

Pelikancıların hedefindeki Adalet Bakanı kılıcını çekti!

Pelikancıların hedefindeki Adalet Bakanı kılıcını...

AKP içinde Pelikan adıyla bilinen yapının rahatsız olduğu iddia edilen Adalet Bakanı Abdühamit Gül’den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Abdullatif Şener: Hepsi gidici...

Abdullatif Şener: Hepsi gidici...

CHP 'lia Abdullatif Şener, korona günlerinde entel özentilerin depreştiğini belirterek Korona sonrası için tahminlerde bulundu.Şener mevcut iktidarların hepsinin gideceğini söyledi

Ramazan’da alınacak koronavirüs tedbirleri belli oldu

Ramazan’da alınacak tedbirleri belli oldı

İçişleri Bakanlığınca 81 ilin valiliğine, ramazanda alınacak tedbirlerle ilgili genelge gönderildi.

Engin Altay'dan Erdoğan'a sert sözler! CHP kadar başına taş düşsün

CHP kadar başına taş düşsün

CHP'li Engin Altay, düzenlediği basın toplantısında Erdoğan'a seslendi. Altay, "Milletten 10 lira, 5 lira toplayacağım diye uğraşma. Al sana 162 milyar lira. Herkese yeter. Bunları yapmıyorsun varsa yoksa CHP. CHP kadar başına taş düşsün." dedi.

Yaşar Okuyan'dan Erdoğan'a ambulans cevabı:  Allah'tan kork be!

Yaşar Okuyan'dan Erdoğan'a ambulans cevabı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, Halkweb kanalında Atakan Sönmez'in 'Satır Arası' programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel: Herkes maske takarken bunların maskesi düştü..

Özgür Özel iktidarın maskesi düştü

CHP Grup Başkanvekili Özgür, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korona ile mücadele etmek yerine muhalefete muhalefet ettiğini belirtti. Özel, “Bu korona günlerinde herkes maske takarken, bunların maskesi düştü” dedi.

İYİ Parti'den Erdoğan'a FETÖ ve PKK yanıtı

İYİ Parti'den Erdoğan'a FETÖ ve PKK yanıtı

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’li belediyelerin yardım kampanyaları için kullandığı, ‘Bu tür teşebbüsler geçmişte FETÖ ve PKK gibi örgütler tarafından da denenmişti' sözlerine Anayasa, yasalara dikkat çekerek ağır sözlerle karşılık verdi.

Erdoğan koronavirüsün bitiş tarihini verdi

Erdoğan koronavirüsün bitiş tarihini verdi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs salgınında önümüzdeki hafta ile birlikte önemli bir eşiğin aşılacağının beklendiğini söyleyerek “Ramazan Bayramı’nda bütün milletçe çifte bayram yapacağımızı umut ediyoruz inşallah” ifadelerini kullandı.