• USD  32,24
  • EURO  35,07
  • BORSA  10.319,96
  • ALTIN  2.468,05
SON DAKİKA
POLİTİKA
Kılıçdaroğlu darbe iddialarına yanıt verdi

Kılıçdaroğlu darbe iddialarına yanıt verdi

Darbe iddialarına sert tepki gösteren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu söylentiler tamamen yapay bir gündemdir"dedi. Kılıçdaroğlu, "CHP'nin iktidara yakın olduğu dönemlerde hep böyle darbe söylemleri olur'' ifadesini kullandı.

Masasındaki anket sonuçlarını açıkladı

Masasındaki anket sonuçlarını açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, korona virüs salgını ile ilgili yaptırdığı anketin sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Anket verilerine göre vatandaşlar hükümetin politikalarından rahatsız.

Davutoğlu:  Peki camiler neden ibadete kapalı?

Davutoğlu: Peki camiler neden ibadete kapalı?

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AVM'lerin bugün açılacak olmasına rağmen camilerin ibadete kapalı kalmaya devam etmesine tepki gösterdi ve “AVM’ye girmeyen virüs, camiye mi girecek? Uygulamalarınız tutarlı olsun” dedi.

Bahçeli'den CHP'ye sert tepki

Bahçeli'den siyasette gündem yaratacak açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye, geleceğin büyük ve güçlü ülkesidir. Yeni bir dünyanın kapılarını açacak anahtarlardan birisi de Türkiye Cumhuriyeti’nin elindedir." ifadelerini kullandı.

CHP'li Öztrak:Milletimiz canı ile cüzdanı arasına sıkıştı

CHP'li Öztrak:Milletimiz canı ile cüzdanı arasına...

Yeniçağ Gazetesi youtube kanalında Orhan Uğuroğlu'nun sorularını yanıtlayan CHP Sözcüsü Faik Öztrak "Bugün milletimiz canı ile cüzdanı arasına sıkışmış vaziyette…" dedi

Gürsel Tekin: 500 Bin Lira rüşveti kim aldı?

Gürsel Tekin: 500 Bin Lira rüşveti kim aldı?

CHP'li Tekin, AKP’li belediye başkanının 500 milyon rüşvet almakla suçladığı tartışmalar devam ederken yaptığı açıklamada, “Rüşveti alanda da, aldıran da, bildiği halde göz yuman da yargı önünde hesap vermelidir” dedi.

Davutoğlu eski defterleri açtı

Davutoğlu eski defterleri açtı

AKP'de siyaset yaptığı dönemi hatırlatan Davutoğlu, şunları söyledi: Eskiden ‘Yeni Türkiye' kavramı öndeydi. 90'ların Türkiye'sini adım adım geri getirdiler. Sayın Cumhurbaşkanı şimdi ‘Yeni Türkiye' diyemiyor.

Mithat Sancar:Ahmet Şık'ın istifa tarzını doğru bulmadım

Mithat Sancar:Ahmet Şık'ın istifa tarzını doğru bu...

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık'ın istifa ederken yaptığı eleştirileri ve istifa tarzını doğru bulmadığını söyledi.

İktidara yakın yazar'dan Adalet Bakanı eleştirisi

İktidara yakın yazar'dan Adalet Bakanı eleştirisi

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur, FETÖ'nün yargıda tam olarak temizlenemediğini belirtti ve Adalet Bakanlığı'ndan bu konuda umutlu olmadığını ifade etti.

Son ankette Meral Akşener sürprizi

Son ankette Meral Akşener sürprizi

MetroPOLL Araştırma'nın kurucusu ve CEO'su Özer Sencar, son anket sonuçlarını paylaştı. Ankette Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 52,1 ile birinci sırada yer alırken, Meral Akşener ise yüzde 40,8 ile ikinci sıraya yükselerek dikkat çekti.

İnce: Adeta darbe ticareti yapılıyor

İnce: Adeta darbe ticareti yapılıyor

2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde CHP'nin adayı olarak halkın karşısına çıkan Muharrem İnce, CHP yöneticilerinin darbe imasında bulunduğunu ileri süren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi...

Konsensus'a göre Erdoğan'ın başkanlık oyu 49.9

Erdoğan'ın başkanlık oyu 49.9

Konsensus Araştırma ve Danışmanlık Şirketi'nin yaptığı son anket çalışmasında katılımcılara "Bu Pazar bir Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hangi adaya oy verirsiniz?" sorusu yöneltildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceğini belirten katılımcıların oranı yüzde 49.9 oldu.

Erdoğan'la ilgili olumsuz düşünenlerin oranı yüzde 51.6'ya çıktı

Erdoğan'la ilgili olumsuz düşünenlerin oranı yüzde...

AREA Araştırma Şirketi'nin nisan ayını kapsayan Türkiye Siyasi Gündem Araştırması'nda vatandaşlara "Bugün milletvekili seçimi olsa hangi partiye oy verirsiniz?" sorusu yöneltildi.

Kılıçdaroğlu:Yeter Allahaşkına,ne darbesi

Kılıçdaroğlu:Yeter Allahaşkına,ne darbesi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun açıklamalarının ardından bir kez daha alevlenen darbe tartışmalarına sert çıkan Kemal Kılıçdaroğlu "Yeter artık ya, ne darbesi" tepkisini gösterdi.

Kılıçdaroğlu'ndan mermili tehdide suç duyurusu!

Kılıçdaroğlu'ndan mermili tehdide suç duyurusu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatları, sosyal medya hesabından bir kavanoz dolusu mermi fotoğrafı paylaşarak CHP'li isimleri tehdit eden AK Parti Gençlik Kolları üyesi Mehmet Emin Göç hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

MHP, AKP’li belediyelere göz açtırmıyor

MHP, AKP’li belediyelere göz açtırmıyor

Kastamonu Doğanyurt Belediyesi’nin MHP’li meclis üyesi, zimmet iddiasıyla AKP’li başkan hakkında suç duyurusunda bulundu. Bursa Yıldırım Belediyesi’nin MHP’li meclis üyesi de yaklaşık 95 milyon liraya araç kiralanması üzerine başkanı uyardı.

Ahmet Şık HDP'den istifa etti

Ahmet Şık HDP'den istifa etti

İstanbul Milletvekili Ahmet Şık HDP'den istifa ettiğini açıkladı

Oyunu en çok artıran belediye başkanları açıklandı

Oyunu en çok artıran belediye başkanları açıklandı

Oylarını en çok artıran isim, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu.

Melih Gökçek FETÖ'cü yayınlara para yağdırmış

Melih Gökçek FETÖ'cü yayınlara para yağdırmış

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 17/25 Aralık 2013'ten 3 ay sonra FETÖ’nün yayın organları olduğu gerekçesiyle KHK ile kapatılan Samanyolu Haber-TV, KanalTürk ve Bugün televizyon kanallarına 375 bin TL’lik reklam vererek, maddi kaynak sağladığı belirlendi.

Gelecek Partisi il başkanı kumar partisinde basıldı

Gelecek Partisi il başkanı kumar partisinde basıld...

Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partisi Çanakkale Kurucu İl Başkanı Hüseyin Yıldırım, polis ekiplerinin bir eve düzenlediği kumar baskınında yakalandı.