• USD  32,48
  • EURO  34,77
  • BORSA  9.934,94
  • ALTIN  2.442,50
SON DAKİKA

CHP: Diyanet İşleri Başkanı görevinde kalmamalı

CHP: Diyanet İşleri Başkanı görevinde kalmamalı

10 Kasım 2018 18:33

CHP Grup Başkanvekili Özel, Diyanet İşleri Başkanı'nın Kadir Mısıroğlu'nu ziyaretini eleştirerek, "Yunanı, Türk ordusuna tercih eden bir adamın yanına ziyarete giden kişinin, 1 dakika bile görevinde tutulmaması gerekiyor" dedi.


CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın Yazar Kadir Mısıroğlu'na ziyaretini eleştirdi ve görevinde kalmaması gerektiğini söyledi.

ATATÜRK'TEN NEFRET EDEN

Özel, "Bugün saat tam 9'u 5 geçe hepimiz Atatürk'ün önünde saygıyla eğilirken, hepimiz telefonlarımızda, internette, gazete haberlerinde, Atatürk'ten nefret eden bu adamı ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı'nı gördük. Yunanı, Türk ordusuna tercih eden bir adamın yanına ziyarete giden kişinin, 1 dakika bile görevinde tutulmaması gerekiyor" dedi.

DİYANET'İ ATATÜRK KURDU

"Bugün 10 Kasım. Bugün Atatürk'e saygıların sunulduğu, Atatürk'ün Anıtkabir'de ziyaret edildiği, meydanlarda Atatürk anıtlarının önüne çelenk konulduğu, Atatürk'ün anıldığı gün. Bugün ona herkes ziyarette bulunuyor. Ama bir kişi bugün farklı bir ziyaret yaptı. O kişi Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş. Atatürk'ün kurduğu Diyanet İşleri Başkanlığı'nın başındaki Ali Erbaş bugün, fesli Deli Kadir'i ziyaret etti. Atatürk, dinimiz doğru öğrenilsin, iyi öğrenilsin, herkes tarafından öğrenilsin diye Diyanet İşlerini kurdu. Bu meczuplar, bu şarlatanlar insanları kandırmasın diye, bu Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kurdu. Ama Diyanet İşleri Başkanlığı'nın başındaki kişi, bugün gitti Atatürk'ten nefret eden Mısıroğlu'nu ziyaret etti" dedi.


chp, diyanet işleri başkanı, özgür özel, kadir mısıroğlu
ÖNCEKİ Kentsel dönüşümle ilgili flaş karar SONRAKİ Akar'dan patlamayla ilgili açıklama