• USD  32,44
  • EURO  34,76
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.440,32
SON DAKİKA
Çıkar uğruna kurulan ilişkiler

Müşerref Seçkin muserrefseckin@gmail.com

Çıkar uğruna kurulan ilişkiler

19 Kasım 2017 13:12

Gülben Ergen'in aylardır medyayı işgal eden eski eşiyle olan kavgasında kim haklı kim haksız ? Gülben Ergen'i kamuoyu tanıyor.. Ya onun erkekleri ne yapıyor ?


Bir arkadaşımla sohbet ederken laf nedense aşk ilişkilerinde tarafların birbirini kullanmasına geldi. Magazini ölçüsüyle izlerim. Neyin ne olabileceğini de geçmişte magazin ağırlığı olan yerlerdeki çalışmam nedeniyle az çok tahmin ederim. İzmir'deki bir arkadaştan sözediyorduk.  Konu güncel ya benim arkadaşın da arkadaşı varmış. Şöyle anlattı: " benim arkadaşım şu Gülben'in şimdi kavgalı olduğu eski kocasıyla uzun yıllar önce birkaç kez çıkmış. Hatta sadece iki kez çıkmış. Adam yakışıklı ,muhafazakar bir yerde de çalışıyor. Kız da önemli bir adamın yanında daha yeni işe başlamış. Daha ikinci buluşmada kızdan beni patronunla tanıştır demesin mi? Kız da uyanık tabi, hemen bay bayı" çekmiş...

İlginç valla dedim. İlişkilerin böyle sadece çıkar için kurulması çok acı. O yüzden kimse mutlu değil..Hele bir de sadece şöhret ve para için bilerek ve  isteyerek ilşkilerin kurulması ve bunun karşılıklı da biliniyor olması yozlaşmanın en açık göstergesi. Hani biraz safsındır da bilmeden kullandırırsın kendini. Aşıksındır gözün görmez. Ama bilerek ve isteyerek mutlu kadın erkek rolü yapmak, evcilik, evlilik rolü oynamak.. Sonunda böyle patlayıp gidiyor. Ne itibar kalıyor ne birşey..Olan da bu tiyatroların kulisinde beklemek zorunda kalan masumlara oluyor.

Kadına bakarsan erkek onu kullanmıştır. Erkek de kadını suçlar beni kullandı diye...Bir kere ilişki bozulmayıversin...

Ortak çocuğumuz için geçenlerde biraraya geldiğimiz eski koca durup dururken "herkes beni kullanıyor. " diye hayıflandı.. Hayatı pek parlak, durumu da mükemmel. Şöyle bir yüzüne baktım.." Sen de beni kullandın" demesin mi ? Gülümsedim.

Haklısın dedim.  Orada yanımızda duran güzel yüzlü, kara gözlü çocuğumuzu gösterdim...

Olursa böyle olsun...